Hoe De Balans Van De Telefoon In Het Megafon-netwerk Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Van De Telefoon In Het Megafon-netwerk Te Controleren
Hoe De Balans Van De Telefoon In Het Megafon-netwerk Te Controleren

Video: Hoe De Balans Van De Telefoon In Het Megafon-netwerk Te Controleren

Video: Hoe De Balans Van De Telefoon In Het Megafon-netwerk Te Controleren
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, April
Anonim

Het is erg belangrijk voor abonnees van mobiele operators om op elk geschikt moment informatie te ontvangen over het saldo van het saldo op het saldo. En daar doen de operators alles voor, want hun doel is om klanten tevreden te stellen met de diensten die ze leveren. Megafon OJSC is hierin geen uitzondering. Dus hoe controleer je de status van het persoonlijke account van abonnees van het mobiele bedrijf "Megafon"?

Hoe de balans van de telefoon in het Megafon-netwerk te controleren
Hoe de balans van de telefoon in het Megafon-netwerk te controleren

instructies:

Stap 1

Gebruik de opdracht USSD. Hiervoor kiest u vanaf uw mobiele telefoon de volgende toetsencombinatie: * 100 # en vervolgens de beltoets. Er verschijnt automatisch een servicebericht met informatie over de status van uw persoonlijke account op het display van uw telefoon.

Stap 2

Gebruik het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Bezoek hiervoor de officiële website van OJSC "Megafon". Zoek bovenaan de pagina naar "Servicegids" - klik erop. Voer uw tiencijferige telefoonnummer en wachtwoord in, klik op "Inloggen". Om de toegangscode in te stellen, kiest u de volgende cijfercombinatie vanaf uw telefoon: * 105 * 2 # en de beltoets. Volg daarna de instructies die je via de serviceberichten ontvangt.

Stap 3

Op de pagina die wordt geopend, ziet u informatie over de status van uw persoonlijke account. Met behulp van dit systeem kunt u ook de besteding van gelden bekijken, diensten aan- en afkoppelen (opties).

Stap 4

Er is nog een andere manier om het saldo op het saldo te controleren - door de klantenservice te bellen. Om dit te doen, belt u het verkorte nummer 0500 vanaf uw mobiele telefoon, wacht u tot de operator antwoordt.

Stap 5

U kunt ook contact opnemen met een van de kantoren van de mobiele operator "Megafon". Je moet wel een simkaart of gsm-nummer bij je hebben.

Stap 6

Welnu, wat als u het saldo van uw gezinslid moet weten? Megafon-ontwikkelaars hebben ook in deze mogelijkheid voorzien - gebruik de service "Saldo van dierbaren". Je kunt hem zelf aansluiten. Om dit te doen, stuurt u vanaf de telefoon van de "afdeling" een sms-bericht naar het nummer 000006 - de tekst moet het tiencijferige nummer van de "voogd" bevatten; zet er een "+" teken voor. Om deze functie uit te schakelen, stuurt u hetzelfde, maar plaatst u in plaats van "+" een "-" teken. De dienst wordt gratis aangeboden voor zowel de “voogd” als de “afdeling”.

Aanbevolen: