Hoe Stuur Ik Een Sms Van Rusland Naar Wit-Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Ik Een Sms Van Rusland Naar Wit-Rusland
Hoe Stuur Ik Een Sms Van Rusland Naar Wit-Rusland
Anonim

Om sms-berichten van Rusland naar Wit-Rusland te verzenden, volstaat het om het juiste abonneenummer te kennen en een mobiele telefoon of internet te hebben. Met behulp van deze eenvoudige middelen kunt u vrijelijk communiceren met familieleden of vrienden die in de naburige Republiek wonen.

Hoe stuur ik een sms van Rusland naar Wit-Rusland
Hoe stuur ik een sms van Rusland naar Wit-Rusland

Noodzakelijk

  • - een telefoon met een werkende simkaart;
  • - het telefoonnummer van de abonnee in de Republiek Wit-Rusland;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Ontdek welke mobiele provider een abonnee gebruikt in Wit-Rusland. U kunt het hem persoonlijk vragen of aan het begin van zijn telefoonnummer bepalen. De belangrijkste operators die actief zijn op het grondgebied van de Republiek Wit-Rusland zijn Velcom, Life (voorheen Best) en MTS-Rusland. +375 is de internationale code van de Republiek. Bepaal met behulp van de volgende drie cijfers de operator: 29 2, 29 5, 29 7, 29 8 of 33 - MTS-nummers; 29 1, 29 3, 29 6, 29 9, 44 - Velcom-nummers; 25 - operator Leven.

Stap 2

Wanneer u een sms verzendt van van Rusland naar Wit-Rusland met een mobiele telefoon, controleer dan de juistheid van de spelling in uw telefoonboek. Het moet beginnen met een code in het internationale formaat: +375. De volgende twee / drie cijfers geven de operator aan, gevolgd door het telefoonnummer. Het bestaat in totaal uit dertien karakters.

Stap 3

Kies het SMS-bericht op de gebruikelijke manier. Selecteer het abonneenummer uit het telefoonboek. Stuur er gerust het nodige bericht naar toe.

Stap 4

Als u een computer met internettoegang hebt, gebruik dan de mogelijkheid om gratis sms-berichten te verzenden van van Rusland naar Wit-Rusland. Ga naar de website van de operator die je vriend bedient in Wit-Rusland. Voor MTS en Velcom bevindt de link naar de pagina voor het verzenden van een bericht zich direct op de hoofdpagina van de site: "Sms / mms verzenden vanaf internet". Klik erop, er wordt een speciaal formulier geopend. Houd er rekening mee dat alleen abonnees van het bedrijf deze service op de MTS-website kunnen gebruiken. Als u een bericht verstuurt via Velcom, controleer dan bij de ontvangende abonnee of de functie voor het ontvangen van SMS van internet is ingeschakeld.

Stap 5

Om een sms-bericht naar Wit-Rusland te sturen vanaf de website van de operator Life, gaat u naar https://sms.life.com.by/. Voer de mobiele telefoon en de berichttekst van de ontvanger in. Het Cyrillische bericht heeft een limiet van 70 tekens. Voor het Latijnse alfabet zijn dat 160 tekens. U kunt ook de functie Transliteratie gebruiken om de tekst naar het Latijn te converteren. Gebruik de kalenderfunctie om een deadline in te stellen voor het verzenden van een bericht als u het niet meteen wilt verzenden. Voer de beveiligingscode in en gebruik gerust de knop "Bericht verzenden".

Aanbevolen: