Hoe Bel Je Een Nummer Naar Wit-Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Nummer Naar Wit-Rusland
Hoe Bel Je Een Nummer Naar Wit-Rusland

Video: Hoe Bel Je Een Nummer Naar Wit-Rusland

Video: Hoe Bel Je Een Nummer Naar Wit-Rusland
Video: Een Meisje Wist Niet dat een Camera Haar Filmde, dus Deed Ze Dit 2024, April
Anonim

Toevallig hebben velen familieleden en vrienden in buurland Wit-Rusland. Immers, ooit waren we één staat, en de nabijheid draagt bij aan een nauwe communicatie tussen de burgers van onze landen. Bellen naar Wit-Rusland kan met vaste en mobiele telefoons.

Hoe bel je een nummer naar Wit-Rusland
Hoe bel je een nummer naar Wit-Rusland

instructies:

Stap 1

Kies "8" - dit is het gebruikelijke nummer voor interlokale gesprekken. Maar houd er rekening mee dat de code "8" zorgt voor een internationale verbinding, alleen van toepassing in Rusland, in andere landen is er een ander systeem.

Stap 2

Kies vervolgens het nummer "10" - toegang tot internationale communicatie en vervolgens "375" - de code van Wit-Rusland.

Stap 3

Voer de code in van de mobiele provider of het netnummer waarnaar u moet bellen. De codes van de belangrijkste exploitanten van de Republiek Wit-Rusland zijn de nummers "29" en "33".

Stap 4

Als u Minsk moet bellen, kiest u de code "17". Om kennis te maken met de codes van andere steden, evenals de nederzettingen en dorpen van de republiek, gaat u naar de website op de opgegeven link -

Stap 5

Nadat u het netnummer hebt gekozen, kiest u het telefoonnummer. In de grote steden van Wit-Rusland hebben telefoons een nummer van zeven cijfers, hetzelfde als dat van de mobiele operators in de republiek. Kleine dorpen en steden in Wit-Rusland hebben telefoonnummers van vijf tot zes cijfers. Vanaf begin dit jaar bedragen de kosten van een minuut bellen vanuit Rusland van een PBX-telefoon naar een vaste telefoon in Wit-Rusland ongeveer 26 roebel.

Stap 6

Als u een naburige republiek wilt bellen vanaf een mobiele telefoon, kiest u in plaats van het eerste cijfer "8" het "+"-teken. Dit wordt gebruikt door mobiele operators, waarbij de internationale toegangscode voor GSM-telefoons wordt vervangen door een teken. Nadat u op "+" hebt gedrukt, voert u op de gebruikelijke manier het abonneenummer in. De kosten van een oproep van een mobiele telefoon naar een mobiel apparaat van de Republiek Wit-Rusland zijn twee of drie Amerikaanse dollars, het bedrag hangt af van welke operator u gebruikt. Als een abonnee uit Wit-Rusland je telefoon belt, is het gesprek gratis.

Stap 7

Als u een Beeline-abonnee bent, moet u ervoor zorgen dat u, om Wit-Rusland te bellen, ten minste vijftig dollar op uw account hebt staan, met een lager saldo, zal de mobiele operator roaming niet inschakelen. MTS schakelt roaming automatisch in. Als je een sms-bericht naar de republiek moet sturen, volg dan de link https://smsforyou.ru/belar.html. Berichten van de site worden gratis verzonden.

Aanbevolen: