Hoe U De Fabrikant Van Uw Telefoon Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Fabrikant Van Uw Telefoon Kunt Controleren
Hoe U De Fabrikant Van Uw Telefoon Kunt Controleren

Video: Hoe U De Fabrikant Van Uw Telefoon Kunt Controleren

Video: Hoe U De Fabrikant Van Uw Telefoon Kunt Controleren
Video: HBO 4, diagnostiek en doe-het-zelfaanpassing 2024, April
Anonim

Er zijn een groot aantal "grijze" telefoons op de Russische markt die illegaal in het land zijn geïmporteerd. Dergelijke apparaten hebben soms kwaliteitsproblemen of zijn vaak aangepast om op andere netwerken te werken. De fabrikant kan worden geverifieerd door een speciaal IMEI-nummer of door de aanwezigheid van bepaalde markeringen op de doos of verpakking.

Hoe u de fabrikant van uw telefoon kunt controleren
Hoe u de fabrikant van uw telefoon kunt controleren

instructies:

Stap 1

Voer de toetscombinatie "* # 06 #" in op het telefoontoetsenbord in de telefoonnummerinvoermodus. Op het scherm wordt een 15-cijferig nummer weergegeven, de IMEI.

Stap 2

Kijk naar de 7e of 8e positie van dit nummer. Als de waarden "02" of "20" worden gegeven, betekent dit dat de telefoon in de Verenigde Arabische Emiraten is vervaardigd en van nogal slechte kwaliteit is. Als de nummers "08" of "80" zijn, is de fabrikant Duitsland. De cijfers "01" of "10" geven aan dat de telefoon in Finland is gemaakt, en als op de 7e en 8e positie van het nummer "00" staat, betekent dit dat de telefoon in de fabriek van de fabrikant is geassembleerd. zeer goed. Apparaten met het nummer "13" op deze positie zijn vervaardigd in Azerbeidzjan en kunnen de gezondheid van de gebruiker in gevaar brengen vanwege de extreem lage kwaliteit.

Stap 3

Kijk naar de doos van het apparaat. Het mag geen inscripties bevatten met de namen van buitenlandse mobiele operators (bijvoorbeeld Orange of Vodafone). Op de doos moeten de logo's SSE en PCT staan, die ook onder de batterij van het apparaat zijn aangebracht.

Stap 4

Bekijk de lijst met ondersteunde telefoontalen. De Russische taal moet worden gespecificeerd. De kit moet een volledig vertaalde instructie bevatten, die is afgedrukt op papier van hoge kwaliteit.

Stap 5

De garantiekaart biedt service in een gecertificeerd servicecentrum en moet in volledige kwaliteit in het Russisch worden afgedrukt. Een lijst met geautoriseerde servicecentra, die aanwezig zijn in grote steden en regio's, is bij de coupon gevoegd.

Stap 6

IMEI, die op de sticker achter de batterij staat, moet overeenkomen met de waarde die op het scherm wordt weergegeven als gevolg van het verzoek "* # 06 #".

Aanbevolen: