Een Teruggave Krijgen Voor Een App Die Is Gekocht Op Google Play

Een Teruggave Krijgen Voor Een App Die Is Gekocht Op Google Play
Een Teruggave Krijgen Voor Een App Die Is Gekocht Op Google Play

Video: Een Teruggave Krijgen Voor Een App Die Is Gekocht Op Google Play

Video: Een Teruggave Krijgen Voor Een App Die Is Gekocht Op Google Play
Video: Johan: 'Van dat gokgeld heeft Kuyt natuurlijk dat nieuwe hoofd gekocht' | VERONICA INSIDE 2024, Mei
Anonim

De enorme Google Play app store is beschikbaar voor alle gebruikers van Android smartphones en tablets. Tienduizenden games en applicaties wachten in de coulissen. De meeste zijn gratis, de enige beperking in hun gebruik kan het gebrek aan vrij geheugen op het apparaat zijn. Dergelijke toepassingen hebben in de regel beperkte functionaliteit of zenden advertenties uit. Betaalde zijn goed voor iedereen, maar hun installatie brengt enkele risico's met zich mee.

Een teruggave krijgen voor een app die is gekocht op Google Play
Een teruggave krijgen voor een app die is gekocht op Google Play

Applicaties kopen is geen sinecure, maar het is onmogelijk om van tevoren te weten of het goed werkt op jouw apparaat. Het is waarschijnlijk dat u teleurgesteld zult zijn over de verklaarde functionaliteit, waarna u medelijden krijgt met het tevergeefs uitgegeven geld.

Google Play maakt het gemakkelijk om om welke reden dan ook geld terug te krijgen, maar alleen binnen de eerste twee uur na aankoop.

Enige tijd geleden was de terugbetalingsperiode slechts 15 minuten na de aankoop. Natuurlijk was deze tijd voldoende om de game te laden of te controleren hoe je apparaat de prestaties van de nieuwe applicatie ondersteunt. Als het om een applicatie ging, is 15 minuten niet genoeg om alle functionaliteiten uit te proberen en te beslissen of het nodig is.

Binnen 2 uur na aankoop van de applicatie kun je een terugbetaling krijgen zonder uit te leggen waarom je het wilt doen. Google zal op zijn beurt geen vragen stellen. Het hele proces is geautomatiseerd, tussenkomst door Google Play-beheerders is alleen mogelijk als misbruik van terugbetalingen van uw kant wordt geconstateerd.

Open hiervoor de Google Play-app op uw Android-apparaat, druk op de menuknop en selecteer "mijn account". Scrol omlaag naar het gedeelte 'mijn bestellingen', zoek de app die je hebt gekocht en die je wilt annuleren. Door op de "return"-knop te klikken, die zich naast de naam van de applicatie bevindt, zal Google Play uw geld teruggeven en de applicatie van uw Android-apparaat verwijderen

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om voor elk van de applicaties slechts één keer te retourneren, door de applicatie opnieuw te kopen, gaat u er standaard mee akkoord dat het bij u past.

Aanbevolen: