Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Een Telefoon In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Een Telefoon In Megafon
Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Een Telefoon In Megafon

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Een Telefoon In Megafon

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Een Telefoon In Megafon
Video: Макс и его поведение 2024, Mei
Anonim

Mobiele operator Megafon biedt zijn abonnees de dienst "Credit of Trust" of "Trust Payment" aan. De voorwaarden voor het verlenen van deze dienst in verschillende regio's kunnen enigszins verschillen, maar de belangrijkste principes zijn overal hetzelfde.

Hoe een lening te krijgen voor een telefoon in Megafon
Hoe een lening te krijgen voor een telefoon in Megafon

instructies:

Stap 1

U kunt de service "Trust Payment" op Megafon op twee manieren gebruiken: betaald of gratis.

Stap 2

Om gratis verbinding te maken met de service, moet u ofwel meer dan 4 maanden abonnee zijn van de Megafon-operator of in de afgelopen 3 maanden meer dan 600 roebel aan mobiele diensten hebben uitgegeven. Tegelijkertijd geldt: hoe meer geld u uitgeeft aan communicatie en hoe langer u Megafon-abonnee bent, hoe groter het bedrag van de "Trust Payment" aan u kan worden verstrekt. Voldoet u aan de voorwaarden om u een gratis lening te verstrekken, dan heeft u voor het activeren van de dienst het volgende nodig:

- ga met een paspoort naar het kantoor van de mobiele operator Megafon;

- kies de combinatie * 138 # 1 en de belknop op uw mobiele telefoon.

Stap 3

Voldoet u niet aan de voorwaarden voor het gratis verstrekken van een lening, dan kunt u dit tegen betaling doen. Maar vergeet niet om dit van tevoren te regelen. Dat wil zeggen, om een "Trust Payment" te ontvangen, kiest u op uw mobiele telefoon de combinatie: * 138 # en selecteert u de vereiste limiet (300, 600, 900 enzovoort). Daarna wordt het door u opgegeven bedrag van uw rekening afgeschreven en in de toekomst, wanneer u geld nodig heeft, ontvangt u een lening voor hetzelfde bedrag.

Stap 4

De abonnementskosten voor het gebruik van de "Trust Payment"-service op Megafon worden niet in rekening gebracht.

Stap 5

Als u de service "Trust Payment" wilt deactiveren, kiest u de combinatie * 138 # 2 en de belknop op uw mobiele telefoon.

Stap 6

Als je wilt weten hoeveel tegoed je hebt, bel dan * 138 # 3 op je mobiele telefoon en de belknop.

Stap 7

Voor meer informatie over het aanbieden van de "Trust Payment"-service op Megafon, kunt u deze vinden op de officiële website van de operator megafon.ru of door het gratis nummer 0500 te bellen.

Aanbevolen: