Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Mts
Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Mts

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Mts

Video: Hoe Een Lening Te Krijgen Voor Mts
Video: Hoe een lening aanvragen 2024, Maart
Anonim

Als je niet genoeg geld hebt om te bellen of te sms'en, activeer dan de dienst van de MTS-telecomoperator. Toegegeven, het wordt "Trustbetaling" genoemd. De service "Credit of Trust" wordt namelijk geleverd door een ander bedrijf "Megafon".

Hoe een lening te krijgen voor mts
Hoe een lening te krijgen voor mts

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees kunnen op elk moment verbinding maken met de service en deze ontkoppelen. Om dit te doen, moeten ze ofwel de "Mobile Assistant" gebruiken die beschikbaar is op 111123, of het USSD-commando * 111 * 123 # kiezen. U kunt ook "Trusted Payment" op uw telefoon activeren door het abonneeservicenummer 1113 te bellen. Daarnaast is de service ook beschikbaar via het USSD-verzoek * 111 * 32 #.

Stap 2

Houd er trouwens rekening mee dat het bedrag van de beschikbare betaling afhangt van hoeveel u per maand uitgeeft om te betalen voor communicatiediensten. Een voorbeeld kan worden gegeven: tegen een kostprijs van 300 roebel wordt een trustbetaling van maximaal tweehonderd roebel gecrediteerd. Vanaf het moment van bestellen is de service 7 dagen geldig, daarna wordt het bestede geld automatisch van uw rekening afgeschreven. U kunt controleren of het geld op de rekening is bijgeschreven na activering van de service met behulp van het USSD-nummer * 100 #.

Stap 3

Zoals reeds vermeld, is het het "Krediet" dat wordt verstrekt door een andere telecomoperator. De abonnees kunnen de service activeren door contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Megafon-salon of bedrijfskantoor. De adviseur doet alles voor u: hij berekent de kredietlimiet, die u overigens later op elk moment kunt wijzigen. Om de lening te activeren, heeft u een paspoort en een persoonlijk contract voor het verlenen van communicatiediensten nodig. Het gebruik van de dienst, evenals de aansluiting ervan, is gratis. De verbinding is gratis, er zijn geen abonnementskosten.

Stap 4

Daarnaast hebben Megafon-abonnees de mogelijkheid om zelf het Credit of Trust te activeren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het verzoek * 138 # te bellen en op de belknop te drukken. Daarna ziet u een lijst met beschikbare pakketten (kies degene die bij u past). Beschikbare pakketten hebben een bedrag van driehonderd tot duizend zevenhonderd roebel op uw account.

Vergeet een andere manier om uw services te beheren niet, een zelfbedieningssysteem genaamd "Service Guide". Verbinding is beschikbaar via de webinterface van het systeem (op de officiële website van het bedrijf) of mogelijk door contact op te nemen met het contactcenter.

Aanbevolen: