Hoe Een Certificaat Voor Een Smartphone Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Certificaat Voor Een Smartphone Te Krijgen
Hoe Een Certificaat Voor Een Smartphone Te Krijgen

Video: Hoe Een Certificaat Voor Een Smartphone Te Krijgen

Video: Hoe Een Certificaat Voor Een Smartphone Te Krijgen
Video: Hoe kan ik mijn coronacertificaat aanvragen? - Vaccinatie certificaat op mijn smartphone downloaden. 2024, April
Anonim

Elke Nokia-smartphonegebruiker is wel eens tegengekomen dat tijdens het installeren van een nieuw programma met de.sis-extensie het bericht "Certificaat verlopen" op het scherm verschijnt. Om dit probleem op te lossen, moet u een beveiligingscertificaat voor het apparaat verkrijgen.

Hoe een certificaat voor een smartphone te krijgen
Hoe een certificaat voor een smartphone te krijgen

instructies:

Stap 1

Schakel certificaatcontrole uit in Toepassingsbeheer. Schakel uw smartphone in en open het gedeelte "Menu", selecteer vervolgens "Instellingen" en "Toepassingen". Ga naar het gedeelte "Programma-instellingen" en schakel het item "Certificaatverificatie" uit. Als deze methode u niet heeft geholpen om de vereiste applicatie op uw smartphone te installeren, moet u een persoonlijk beveiligingscertificaat aansluiten om het programma te ondertekenen.

Stap 2

Gebruik uw UCWEB-smartphonebrowser, aangezien deze het certificaat op het apparaat zal opslaan terwijl andere browsers proberen het te openen. Als uw apparaat deze applicatie niet heeft, download en installeer deze dan eerst.

Stap 3

Ga naar https://cer.s603rd.cn/ in uw smartphonebrowser. Bepaal de IMEI-code van uw smartphone, die moet worden ingevoerd in de daarvoor bestemde regel op de site. Voer hiervoor de combinatie * # 06 # rechtstreeks in het apparaat in. Herschrijf 15 cijfers van de code op volgorde op de site. Voer vervolgens de verificatiecode in en klik op de knop Verzenden. Als gevolg hiervan wordt een verzoek verzonden om een beveiligingscertificaat te koppelen.

Stap 4

Wacht ongeveer 12 uur en ga opnieuw naar de site https://cer.s603rd.cn/, voer de IMEI-code in en klik op de knop Verzenden. Als het certificaat voor je smartphone klaar is, verschijnt er een downloadknop. Bewaar het certificaat op uw apparaat. Sluit uw browser. Zoek het gedownloade bestand in de map UCDownloaded en voer het uit.

Stap 5

U kunt het certificaat ook via een computer aansluiten. Gebruik hiervoor de Internet Explorer-browser en download het benodigde bestand op dezelfde manier. Zet het over naar je smartphone en installeer het.

Aanbevolen: