Hoe Te Zien Welk Programma Op Tv Is

Inhoudsopgave:

Hoe Te Zien Welk Programma Op Tv Is
Hoe Te Zien Welk Programma Op Tv Is

Video: Hoe Te Zien Welk Programma Op Tv Is

Video: Hoe Te Zien Welk Programma Op Tv Is
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Als je graag online tv kijkt of gewoon graag je vrije tijd voor de tv doorbrengt, moet je een programmagids bij de hand hebben. Maar als u dit programma niet hebt en internet gebruikt, kunt u deze taak gemakkelijk aan.

Hoe te zien welk programma op tv is
Hoe te zien welk programma op tv is

Het is nodig

Computer (laptop), internet

instructies:

Stap 1

Als je ooit een min of meer moderne tv hebt gekocht, dan moet deze de functie "teletekst" ondersteunen. Hiermee kunt u de tv-programmagids, het laatste nieuws, enz. Elke zender heeft zijn eigen teletekstmenu. De teletekstweergave van elk kanaal is afhankelijk van uw tv-model en de kwaliteit van het tv-signaal. De grootste teletekstinformatie wordt geleverd door Channel One. Op de teletekstpagina's van deze zender vindt u niet alleen het tv-programma en nieuws, maar ook culinaire recepten, korte aankondigingen van voorbije afleveringen, enz.

Stap 2

Om teletekstinformatie te bekijken, moet u vanaf uw TV (TV / TX) op de teletekst-inschakelknop op de afstandsbediening drukken. Gebruik de gekleurde navigatietoetsen om door de teletekstpagina's te navigeren. In de regel zijn er slechts 4 van dergelijke sleutels.

Stap 3

Gebruik je internet, dan vind je de tv-programmagids net zo makkelijk terug. Het grote voordeel van deze methode is de beschikbaarheid van een programmagids voor alle zenders. Om snel de informatie te vinden waarin u geïnteresseerd bent, opent u een internetbrowser - voer tv.mail.ru in - druk op Enter. Op de pagina die wordt geopend, ziet u alle kanalen die beschikbaar zijn voor uw regio. Als je kanalen vindt waarin je niet geïnteresseerd bent, dan kun je onnodige kanalen verwijderen in de instellingen van deze pagina.

Aanbevolen: