Hoe Verwijderde Muziek Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Muziek Te Herstellen
Hoe Verwijderde Muziek Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Muziek Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Muziek Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Music from iTunes Library? [Recoverit Data Recovery] 2024, Mei
Anonim

Sommige soorten bestanden, zoals mp3, zijn vrij eenvoudig te herstellen. Het herstel van verwijderde bestanden wordt uitgevoerd met behulp van gespecialiseerde software. Dit kunnen zowel dure hulpprogramma's zijn (Easy Recovery en Magic UnEraser) als hun gratis tegenhangers: Handy Recovery, R-Studio, Undelete Plus en vele anderen.

Hoe verwijderde muziek te herstellen
Hoe verwijderde muziek te herstellen

Het is nodig

  • - R-Stuido;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Gebruik het hulpprogramma R-Studio om muziekbestanden van hoge kwaliteit te herstellen. Installeer de programmacomponenten op een lokale schijf waarvan de benodigde tracks niet zijn verwijderd. Start uw computer opnieuw op en start R-Studio.

Stap 2

Open de kolom Apparaat / Schijf en selecteer de harde schijfpartitie waarop de gegevens worden doorzocht. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Ga naar Scannen. Typ het getal 0 in de kolom Start en vul in het volgende veld de grootte van dit lokale volume in. Geef vooraf de waarde op in de regel Schijfgrootte.

Stap 3

Selecteer de bestandssysteemindeling van de gescande partitie. Als bestanden verloren zijn gegaan als gevolg van formatteren, selecteert u de schijflay-out die eerder werd gebruikt. Activeer de functie Gedetailleerd in de kolom Scanweergave. Installeer het zoekfilter met de *.mp3-toets.

Stap 4

Controleer de schijfanalyseparameters en klik op de knop Scannen. De gestarte procedure kan enkele uren duren. Klik op de knop Ok na het voltooien van de analyse van de partitie op de harde schijf.

Stap 5

Klik met de linkermuisknop op het icoon van de gescande schijf en druk op F5. Wacht terwijl de lijst met gevonden tracks wordt gegenereerd. Markeer de gewenste nummers door de vakjes naast bestanden of mappen aan te vinken. Druk op de knop Recover Marked op het bedieningspaneel van het programma.

Stap 6

Geef de map op waar het programma de herstelde mp3-bestanden zal opslaan. Schakel de functie Bestanden met slechte sectoren overslaan uit door het vakje met dezelfde naam uit te schakelen. Start het herstelproces door op de knop Ok te klikken.

Stap 7

Controleer de integriteit van de herstelde informatie. Als sommige bestanden beschadigd zijn, installeer dan het hulpprogramma Easy Recovery. Probeer met zijn hulp de structuur van beschadigde muzieknummers na te bootsen. Voer hiervoor de functie Bestandsherstel uit.

Aanbevolen: