Hoe Verwijderde Sms Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Sms Te Herstellen
Hoe Verwijderde Sms Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Text Messages on Android? [3 Ways] 2024, Maart
Anonim

Helaas komt het vaak voor dat de benodigde sms wordt verwijderd of dat het nodig is om de geschiedenis van de correspondentie te herstellen. Deze behoefte ontstaat vaak bij ouders die vinden dat er iets mis is gegaan in het leven van hun kind. In dit geval is het lezen van berichten op uw telefoon een zeer effectieve manier om u te helpen de situatie te begrijpen, zelfs als deze er van buiten immoreel uitziet.

Hoe verwijderde sms te herstellen
Hoe verwijderde sms te herstellen

Het is nodig

Volledige toegang tot de telefoon waarop u sms wilt herstellen, inclusief alle wachtwoorden en documentatie, een computer, internettoegang, vooraf gedownloade programma's voor gegevensherstel, een simkaartlezer

instructies:

Stap 1

Accepteer het feit dat in de meeste gevallen het herstellen van gewiste sms eenvoudigweg onmogelijk is. Maar op sommige telefoons bestaat de mogelijkheid om verwijderde berichten te herstellen, omdat ze niet onmiddellijk op bevel van gebruikers worden verwijderd, maar enige tijd in het geheugen van het apparaat worden opgeslagen. Bekijk daarom zorgvuldig de menu-items van uw telefoon of lees de instructies. Als uw apparaat een "Prullenbak of een map" verwijderde berichten heeft, heeft u geluk en kunt u hoogstwaarschijnlijk verloren berichten herstellen.

Stap 2

Sommige toestellen, bijvoorbeeld smartphones van Nokia, zetten alle berichten op de telefoon automatisch over naar een speciale map op de computer. Als uw mobiele apparaat deze functie niet ondersteunt, sluit het dan aan op uw computer via een DATA-kabel en probeer SMS te herstellen met speciale herstelprogramma's.

Stap 3

Download een programma om gegevens op harde schijven en verwisselbare media te herstellen. Een van de meest populaire is Undelete. Dergelijke programma's kunnen zelfs op geformatteerde media gegevens herstellen.

Stap 4

Neem geen contact op met mobiele operators met een verzoek om gewiste sms te herstellen, zij bieden een dergelijke service niet. Verspil gewoon de tijd die kostbaar kan zijn in een noodgeval.

Stap 5

U kunt verwijderde sms ook herstellen met een simkaartlezer. Dergelijke apparaten worden vanuit de VS naar Rusland geïmporteerd. Ze zijn een verwijderbaar opslagmedium dat eruitziet als een gewone flashdrive. Een simkaart wordt in het gaatje op de behuizing van de kaartlezer geplaatst, waarna deze wordt gescand en gewiste berichten worden hersteld.

Aanbevolen: