Hoe Verwijderde Sms-berichten Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Sms-berichten Te Herstellen
Hoe Verwijderde Sms-berichten Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms-berichten Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms-berichten Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Text Messages on iPhone: 5 Ways (2021) 2024, Maart
Anonim

Velen zijn een situatie tegengekomen waarin ze, omdat ze één bericht in de telefoon wilden verwijderen, per ongeluk alle sms verwijderden. Het is vooral beledigend als per ongeluk verwijderde berichten belangrijke informatie bevatten. In dit geval kan het geen kwaad om te weten hoe u berichten kunt herstellen die van uw telefoon zijn verdwenen.

Hoe verwijderde sms-berichten te herstellen
Hoe verwijderde sms-berichten te herstellen

Wat te doen als belangrijke berichten zijn verwijderd

Het is vrij eenvoudig om verwijderde sms-berichten te herstellen als de telefoon een speciale map "Verwijderde berichten" heeft en het apparaat niet is losgekoppeld vanaf het moment dat de informatie werd gewist. U hoeft alleen de map te openen en een verzoek in te dienen om verwijderde berichten terug te sturen. Als het apparaat zo'n functie niet heeft, kun je iets anders doen.

Om verloren informatie te herstellen, hebt u de volgende items nodig:

- telefoon;

- kaartlezer of USB-kabel;

- een computer;

- speciale programma's.

Download eerst een data recovery programma, u kunt bijvoorbeeld het gratis Recuva programma gebruiken. Gebruik een kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten of plaats de simkaart in de kaartlezer en probeer via deze de computer binnen te komen. Zoek nu het vak "Gegevens herstellen". Zodra u het opent, verschijnt de informatie die van de telefoon is verwijderd op de monitor.

Het is echter de moeite waard eraan te denken dat u alleen recent gewiste informatie kunt herstellen en alleen als de telefoon niet opnieuw is opgestart of uitgeschakeld. Als het cachegeheugen in het apparaat is gewist, kunt u SMS niet herstellen.

Is het mogelijk om berichten op Android te herstellen?

Als u SMS op Android moet herstellen, installeer dan de SMS Backup & Restore-software, die bestanden opslaat en indien nodig herstelt, zelfs als de informatie al is verwijderd. Dit programma beschermt tegen het verlies van noodzakelijke gegevens.

Hoe kun je anders berichten herstellen

Wanneer u voor een of andere telecomoperator kiest, probeer dan te achterhalen welke lijst met diensten zij aan klanten aanbiedt. "Megafon" biedt bijvoorbeeld een sms-herstelservice. Alleen de eigenaar van de simkaart heeft toegang tot dergelijke diensten. Als u een simkaart gebruikt die voor een andere persoon is geregistreerd, zal deze methode u niet helpen. Bedenk daarom voordat u berichten verwijdert of u die sms'jes wilt vernietigen. Haast je nooit om op de OK-knop te drukken, zorg ervoor dat je alles goed doet.

Aanbevolen: