Hoe Verwijderde Sms Op Nokia Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Sms Op Nokia Te Herstellen
Hoe Verwijderde Sms Op Nokia Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms Op Nokia Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms Op Nokia Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Messages from Sim Card 2024, April
Anonim

Verwijderde sms-berichten kunnen alleen worden hersteld als u toegang heeft tot een simkaart. De rest van de methoden werken niet op een van de mobiele apparaten. U moet ook de formele eigenaar van het nummer zijn om een afdruk van de telefoniste te ontvangen.

Hoe verwijderde sms op Nokia te herstellen
Hoe verwijderde sms op Nokia te herstellen

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - paspoort;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Bekijk de mobiele Nokia-software die op uw pc is geïnstalleerd. Als de apparaten waren gekoppeld voordat sms-berichten uit het geheugen van de mobiele telefoon werden verwijderd, kan de informatie die u nodig hebt, worden opgeslagen in het geheugen van dit programma. Selecteer de sectie "SMS-berichten" en lees de eerder opgeslagen gegevens.

Stap 2

Als u geen reservekopie van uw sms-berichten hebt gemaakt, stuur dan de nodige informatie terug door contact op te nemen met de medewerkers van uw mobiele operator. Bel de technische ondersteuning en wacht op een reactie, waarna u de nodige informatie ontvangt om u een afdruk van alle berichten per e-mail te sturen. Deze actie is niet beschikbaar voor alle operators en vereist bevestiging van uw identiteit als de formele eigenaar van het telefoonnummer.

Stap 3

Neem contact op met de abonneeserviceafdelingen van uw operator met een paspoort of ander document dat uw identiteit bevestigt om u een afdruk van verwijderde sms-berichten voor een bepaalde periode te bezorgen. Houd er rekening mee dat deze service tegen betaling kan worden geleverd, neem contact op met de operator voor meer informatie.

Stap 4

Maak een persoonlijk account aan op de officiële website van uw operator om toegang te krijgen tot de functies voor het beheren van aanvullende diensten. Bestel op dezelfde plaats een afdruk van berichten voor een bepaalde periode. Hier heb je telefoontoegang nodig om je inloggegevens te krijgen.

Stap 5

Bestel daarna een afdruk van de sms-berichten voor de periode waarin u de simkaart wilt gebruiken. Als deze functie beschikbaar is voor uw operator, wordt er bovendien een afdruk verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres. Ze worden meestal in Excel-formaat verzonden.

Aanbevolen: