Hoe Verwijderde Sms Van Telefoon Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Sms Van Telefoon Te Herstellen
Hoe Verwijderde Sms Van Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms Van Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Sms Van Telefoon Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Text Messages on Android? [3 Ways] 2024, April
Anonim

Soms is het dringend nodig om SMS-berichten te herstellen die van de telefoon zijn verwijderd. Deze wens ontstaat meestal als het bericht belangrijke informatie bevat (bijvoorbeeld een bankcode). Kan dit?

Hoe verwijderde sms van telefoon te herstellen
Hoe verwijderde sms van telefoon te herstellen

instructies:

Stap 1

Probeer niet eens een soortgelijk verzoek aan uw koeriersdienst te doen. Als dergelijke informatie in zijn archief is opgeslagen, kan hij deze alleen verstrekken op officieel verzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken en de FSB.

Stap 2

Verken het menu Berichten op je telefoon. Als u een map Verwijderde items in dit menu heeft, is het waarschijnlijk dat de laatst verwijderde berichten nog kunnen worden hersteld.

Stap 3

Ga online naar een van de sites die hulp bieden bij het herstellen van verwijderde informatie van harde schijven van computers of verwisselbare media. Download het programma. Gewoonlijk worden dergelijke programma's gratis voor iedereen aangeboden, dus als je wordt gevraagd om een betaalde sms te sturen of geld over te schrijven naar je account om te downloaden, verlaat dan deze pagina om geen slachtoffer te worden van oplichters.

Stap 4

Als u, sinds het verwijderen van het bericht dat u nodig heeft, uw telefoon niet hebt uitgeschakeld of de simkaart erin hebt gewijzigd, kunt u proberen de informatie te herstellen met een kaartlezer. In bijna alle telefoons wordt verwijderde informatie namelijk enige tijd opgeslagen in het cachegeheugen van de simkaart. En ten slotte verdwijnt het alleen als het RAM-geheugen van de telefoon helemaal vol is.

Stap 5

Koop een kaartlezer bij een van de distributiesites. Haal de simkaart uit je telefoon en steek deze in de kaartlezer. Sluit hem via USB aan op je computer. In een oogwenk wordt alle informatie die is opgeslagen in de geheugencache van de SIM-kaart op de monitor weergegeven.

Stap 6

Let op: u kunt op deze manier slechts een paar recente berichten herstellen, dus als u een bericht wilt herstellen dat enkele maanden geleden is verwijderd, is het onwaarschijnlijk dat dit zal lukken.

Stap 7

Onthoud dat u alleen berichten van een simkaart kunt herstellen. Berichten die uit het telefoongeheugen zijn verwijderd, kunnen niet worden hersteld.

Aanbevolen: