Hoe Verwijderde Bestanden Van De Telefoon Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden Van De Telefoon Te Herstellen
Hoe Verwijderde Bestanden Van De Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van De Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van De Telefoon Te Herstellen
Video: Hoe verwijderde bestanden op een Android-telefoon te herstellen? Heb gewoon deze app 2024, April
Anonim

Weinig gebruikers van mobiele telefoons maken kopieën van belangrijke informatie: nummers, foto's, video's, e-mailadressen. Als het apparaat zoekraakt of kapot gaat, is het te laat om het hoofd vast te pakken, en dat is niet nodig. In veel gevallen is het goed mogelijk om verwijderde gegevens van je telefoon te herstellen.

Hoe verwijderde bestanden van de telefoon te herstellen
Hoe verwijderde bestanden van de telefoon te herstellen

instructies:

Stap 1

Controleer of uw telefoon een functie heeft waarmee u verwijderde bestanden kunt herstellen. Om daar achter te komen, leest u zorgvuldig de instructies voor het apparaat, daar zal het zeker over worden gezegd.

Stap 2

In het geval van verlies van gegevens van een smartphone, bestaat de mogelijkheid dat deze zich in de mand van het apparaat bevinden, aangezien de meeste smartphones bestanden verwijderen volgens het principe van een personal computer: eerst in de mand, dan volledige verwijdering. Open de bestandsbeheerder op uw smartphone en controleer de inhoud van de mappen. Lees de instructies, er kunnen speciale opmerkingen zijn die u zullen helpen het bestandssysteem van het apparaat beter te begrijpen.

Stap 3

Als de vorige stappen niet hebben geholpen, gaat u met de telefoon naar de specialisten van het servicecentrum. Met behulp van speciale programma's zullen ze proberen de verloren gegevens te herstellen.

Stap 4

Als er water op de telefoon komt, zet u het apparaat onmiddellijk uit, verwijdert u de batterij en neemt u contact op met de service. Daar zullen ze het drogen en schoonmaken, controleren of alle gegevens zijn opgeslagen en de nodige herstellen.

Stap 5

Als het verwijderen van gegevens van de telefoon wordt veroorzaakt door een beschadigde geheugenkaart, neem dan contact op met een servicecentrum, waar professionals de verloren gegevens van de media kunnen herstellen. Demonteer en monteer de telefoon niet zelf, dit kan leiden tot onomkeerbaar verlies van informatie.

Stap 6

Als het niet mogelijk is om met speciale software contact op te nemen met het servicecentrum, probeer dan zelf de gegevens te herstellen. Installeer hiervoor het gratis programma Recuva v1.37 op uw computer. Plaats de geheugenkaart van de telefoon in de USB-modem en sluit deze aan op de computer. Voer het programma uit. De wizard die verschijnt, vraagt: "Welk type bestand moet ik herstellen?" Klik op "Overige". Selecteer uw geheugenkaart in de lijst die verschijnt. Het scannen start dan automatisch. Wanneer de scan is voltooid, worden alle gevonden bestanden op het scherm weergegeven. Selecteer het bestand dat je nodig hebt (of alles) en klik op "Herstellen".

Aanbevolen: