Welke Muis Is Beter?

Inhoudsopgave:

Welke Muis Is Beter?
Welke Muis Is Beter?

Video: Welke Muis Is Beter?

Video: Welke Muis Is Beter?
Video: Top 5 Gaming Mice of 2020! 2024, April
Anonim

De muis is een van de perifere invoerapparaten voor personal computers. Hun keuze op de markt is enorm groot. Daarom is het de moeite waard om uit te zoeken welke muis in bepaalde gevallen beter zal zijn.

Welke muis is beter?
Welke muis is beter?

instructies:

Stap 1

Klassieke balpenmuis

Het eerste exemplaar van zo'n muis verscheen in de jaren zeventig van de twintigste eeuw. Nu wordt dit type muis praktisch niet gebruikt. Dit type manipulator is echter ideaal voor het oplossen van problemen in kantoorwerk. De belangrijkste nuance van de werking van zo'n muis is de zuiverheid van de tactiele bal erin. Je moet het regelmatig schoonmaken, bij voorkeur met een wattenstaafje en alcohol.

Stap 2

Bedrade lasermuis

De alomtegenwoordige versie van de muis, wanneer er een positiesensor in zit. Als u dit leest, geeft de computer de cursorpositie op het beeldscherm weer. De prijs voor zo'n muis kan variëren van honderden tot enkele duizenden roebel. Het hangt allemaal af van de nauwkeurigheid van de gebruikte sensor. Deze manipulator hoeft niet schoongemaakt of gewassen te worden, zo'n muis vind je zowel thuis als op het werk. Het gebruiksgemak en de betaalbare prijs van het leeuwendeel van de line-up van deze muizen hebben ertoe geleid dat ze alomtegenwoordig zijn geworden.

Stap 3

Draadloze muis

Op dit moment is dit type muis een serieuze concurrent geworden voor zijn bedrade tegenhangers. Door het ontbreken van snoeren kunt u uw werkruimte zowel thuis als op kantoor vrijer indelen. Er zijn nogal wat soorten draadloze muizen. Ze kunnen gebaseerd zijn op zowel een lasersensor als een Bluetooth- of radiomodule.

De prijsklasse voor hen is vrij groot, maar meestal hangt het af van de bedrijfstijd zonder opladen en de afstand van de muis tot de werkende module die informatie leest over de bewegingen van de manipulator. Het is interessant om op te merken dat veel modellen draadloze muizen vaak deel uitmaken van een kit met een toetsenbord en niet zonder zullen werken.

Stap 4

Bij het kiezen van een muis moet u zich laten leiden door het principe van praktische toepassing. Als de muis veelvoorkomende taken voor internetsurfen en kantoortoepassingen zal uitvoeren, is een goedkoop model voldoende. Als de muis in handen is van een ervaren gamer of een gevorderde gebruiker, zijn duurdere opties voldoende.

Stap 5

Veel modellen van computermuizen zijn het onderwerp van veel aandacht van verschillende ontwerpers. Dit leidt ertoe dat je op de markt echt meesterwerken van design computerkunst kunt vinden. De kwestie van de prijs van dergelijke producten is niet duizend roebel of zelfs dollars.

Aanbevolen: