Welke Telefoon Is Beter: Htc Of Iphone

Inhoudsopgave:

Welke Telefoon Is Beter: Htc Of Iphone
Welke Telefoon Is Beter: Htc Of Iphone

Video: Welke Telefoon Is Beter: Htc Of Iphone

Video: Welke Telefoon Is Beter: Htc Of Iphone
Video: Waarom iPhones beter zijn dan Android-telefoons 2024, April
Anonim

In elektronica- en huishoudelijke apparatenwinkels zijn de planken voor mobiele telefoons altijd bekleed met veel verschillende modellen. In dergelijke omstandigheden van felle concurrentie proberen fabrikanten elk van de telefoons speciaal te maken, beter dan de andere. Apple en HTC behoren tegenwoordig tot de meest populaire smartphonefabrikanten. Bij het kopen van een telefoon moet u echter het ene of het andere model kiezen.

Welke telefoon is beter: htc of iphone
Welke telefoon is beter: htc of iphone

Voordat de koper een telefoonmodel kiest, moet hij beslissen voor welke doeleinden hij een gadget nodig heeft. Wil je bijvoorbeeld twee verschillende simkaarten in je telefoon gebruiken, dan kies je voor een model van HTC, aangezien Apple geen toestellen maakt die met twee simkaarten werken.

Belangrijke kenmerken

Een belangrijke factor bij het kiezen tussen Apple- en HTC-telefoons is de prijs. Als je niet klaar bent om meer dan 18 duizend roebel uit te geven, dan kun je een goed budgetmodel van HTC kiezen, maar Apple-smartphones kosten je iets meer.

Maar de moeilijkste keuze is voor degenen die het vlaggenschip van moderne mobiele telefoons willen hebben. Dit is waar de iPhone 5S en HTC One (M8) in het spel komen. Ze kosten ongeveer hetzelfde, het zijn krachtige telefoons met veel geweldige add-ons en functies.

De HTC smartphone draait op het Android besturingssysteem, welke een grote hoeveelheid gratis software voor de telefoon heeft, je kunt meer programma's, games en handige applicaties downloaden en installeren. Het heeft ook de mogelijkheid om de Flash player te gebruiken om vele mooie internetsites te bekijken, de IPhone niet.

Het grote voordeel van het Android-besturingssysteem is dat bestanden eenvoudig kunnen worden uitgewisseld tussen een pc en een telefoon. Als u, om muziek en foto's naar de iPhone te kopiëren, het programma moet installeren, het moet begrijpen en de telefoon meerdere keren met de pc moet synchroniseren, dan hoeft u voor dergelijke procedures met HTC alleen maar het apparaat via een draad op de computer aan te sluiten en kopieer de bestanden als naar een flashstation.

Het iOS-besturingssysteem is echter handiger in gebruik op de telefoon, de ontwikkelaars brengen voortdurend updates uit om systeemfouten op te lossen. En het is veel eenvoudiger om de firmware van een Apple-telefoon bij te werken. IOS-prestaties zijn ook beter dan Android.

Vergelijking van vlaggenschepen

Het is de moeite waard om de technische kenmerken van de telefoons te vergelijken. De HTC smartphone heeft een ingebouwd geheugen van 32 GB, de opslagcapaciteit van Apple telefoons varieert van 16 tot 64 GB. De diagonaal van het scherm is groter voor het vlaggenschip van HTC, maar de iPhone 5S heeft een uitstekend Retina-scherm waarmee je echt mooie foto's kunt laten zien.

De iPhone 5S is lichter en dunner en ligt lekker in de hand. Het vlaggenschip van Apple heeft de beste camera aan de achterkant voor het maken van kwaliteitsfoto's, de camera aan de voorkant is beter op de HTC One. HTC heeft een krachtigere batterij, waardoor de telefoon 1,5-2 uur langer meegaat. Volgens vele crush-tests is de iPhone bestand tegen meer vallen dan de HTC One.

Elk van de telefoons heeft zijn eigen voordelen. Elke gebruiker kiest de beste smartphone voor zichzelf.

Aanbevolen: