Welke Muis En Toetsenbord Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Welke Muis En Toetsenbord Te Kiezen
Welke Muis En Toetsenbord Te Kiezen

Video: Welke Muis En Toetsenbord Te Kiezen

Video: Welke Muis En Toetsenbord Te Kiezen
Video: Best Wireless Keyboard and Mouse in 2021 - How to Choose the Best Keyboard Mouse Combo? 2024, Mei
Anonim

Een computermuis en -toetsenbord zijn die apparaten zonder welke het moeilijk is om een goed computerwerk voor te stellen. Er hangt ongetwijfeld veel van hen af. Daarom moet het kiezen van een muis en toetsenbord bijzonder voorzichtig zijn, rekening houdend met enkele nuances.

Welke muis en toetsenbord te kiezen
Welke muis en toetsenbord te kiezen

Welke muis moet je kiezen?

Je moet weten dat er twee soorten muizen zijn: optische en mechanische. Optisch in kwaliteit is voldoende superieur aan mechanisch. Het zal beter bewegen op het oppervlak en het oppervlak zelf speelt er geen fundamentele rol voor. Hoewel in termen van geld, zal een mechanische veel minder kosten. Ze zal een speciaal vloerkleed moeten kopen waarop ze zich zal verplaatsen. Zonder een muismat zijn goede prestaties van een mechanische muis bijna onmogelijk. En je zult het vrij vaak moeten schoonmaken: elke twee weken.

Ook zijn muizen onderverdeeld in bedraad en draadloos. Om te begrijpen welk criterium het beste bij u past, moet u goed begrijpen voor welk doel u een muis nodig heeft. Als je dol bent op computerspellen en er veel tijd aan besteedt, is het de moeite waard om een bedrade muis te kiezen. Het signaal zal er zonder onderbreking doorheen gaan, wat betekent dat het spel niet onderbroken wordt. Een draadloze muis zou verstandig zijn als u de hele tijd onderweg bent en uw laptop van plaats naar plaats moet slepen.

Multifunctionele muizen zullen onmisbaar zijn in je werk. De standaard hebben twee sleutels en een wiel in het midden. Daarnaast hebben multifunctionele muizen extra knoppen aan de zijkanten. Voor elke extra sleutel kunt u bijvoorbeeld het starten van een werkend programma instellen dat u regelmatig gebruikt, zodat u er niet naar hoeft te zoeken op uw computer.

Hoe kies ik een goed toetsenbord?

Toetsenborden zijn, net als muizen, ook heel anders. En voordat u een bepaald model kiest, moet u nadenken over de doeleinden waarvoor u het gaat gebruiken.

Als het toetsenbord niet vaak wordt gebruikt, kunt u het meest voorkomende toetsenbord kiezen. U mag niet onnodig te veel betalen.

Er zijn speciale toetsenborden om te typen, die zijn ontworpen voor degenen die in grote hoeveelheden typen. Ze worden geleverd met een enkel blok knoppen voor het typen van letters en met een aparte voor elke hand.

Bij het kiezen van een toetsenbord met een gesplitst blok, kun je het het beste in de winkel proberen, omdat het niet voor alle gebruikers geschikt is.

Bij het kiezen van een toetsenbord om te typen, vermijd felle kleuren, het is wenselijk dat Engelse en Russische karakters niet dezelfde kleur hebben. Dit alles maakt uw ogen zeer snel gespannen en vermoeid.

Als je vaak computergames speelt, is het de moeite waard om een toetsenbord te kiezen dat speciaal voor dit doel is ontworpen. Deze modellen hebben enkele knoppen die kunnen worden gebruikt om het spelkarakter te besturen. Deze knoppen bevinden zich apart, hebben een speciale vorm of een reliëfoppervlak. Dit alles maakt de gameplay comfortabeler.

Aanbevolen: