Hoe Een Sms Naar "Tele 2" Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar "Tele 2" Te Verzenden
Hoe Een Sms Naar "Tele 2" Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar "Tele 2" Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar
Video: Как продать гигабайты на Tele2. Биржа теле2 2024, Mei
Anonim

Met behulp van sms kunt u altijd in contact blijven met uw vrienden en hen op tijd informatie sturen via korte berichten. Gebruik een van de verschillende eenvoudige opties om sms naar een Tele2-abonnee te sturen.

Hoe stuur je een sms naar?
Hoe stuur je een sms naar?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om een bericht te sturen vanaf uw mobiele telefoon. Gebruik het mobiele menu, ga naar de sectie voor het verzenden van sms-berichten en voer het nummer van de abonnee in die u nodig hebt, typ vervolgens de tekst van het bericht en verzend het. Zorg er eerst voor dat u zich binnen het dekkingsgebied van het netwerk bevindt en dat u voldoende saldo op uw account heeft staan om een bericht te versturen.

Stap 2

U kunt ook de officiële website van de Tele2 mobiele operator gebruiken om een gratis bericht te sturen naar het abonneenummer van dit netwerk. Volg hiervoor de link tele2.ru, selecteer vervolgens uw stad en klik op de link "Diensten". Volg de link "Stuur een bericht", waarna een formulier voor het verzenden van een sms voor u wordt geopend. Selecteer de telefooncode en voeg de rest van het nummer toe. Typ SMS-tekst, voer vervolgens de verificatiecode in en klik op de knop "Verzenden". Als u het moeilijk vindt om de verificatiecode in te voeren, klikt u op de afbeelding met de afbeelding.

Stap 3

Een universele manier om gratis berichten te verzenden, is door gebruik te maken van instant messengers zoals een e-mailagent. Met zijn hulp kunt u sms'en naar alle nummers van Russische mobiele operators, inclusief Tele2-nummers. Download het programma op de mail.ru-website door de link https://agent.mail.ru/ te volgen. Selecteer de versie die bij u past, sla het installatiebestand op, voer het uit en installeer de applicatie.

Stap 4

Om de applicatie te gebruiken, voert u de login en het wachtwoord in van uw mailbox die is geregistreerd op mail.ru, maar als deze afwezig is, start u deze. Voeg een nieuw contact toe voor oproepen en sms door het telefoonnummer van de abonnee die je nodig hebt in het veld "nummer" in te voeren. Sla het op zodat je er korte berichten naar kunt sturen. Houd er rekening mee dat u slechts één keer per twee minuten berichten kunt verzenden.

Aanbevolen: