Hoe Mms Van Een Computer Naar Een Beeline-nummer Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Van Een Computer Naar Een Beeline-nummer Te Verzenden
Hoe Mms Van Een Computer Naar Een Beeline-nummer Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Een Computer Naar Een Beeline-nummer Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Een Computer Naar Een Beeline-nummer Te Verzenden
Video: Google меняет правила игры или что такое Rich Communication Services (RCS) 2024, Mei
Anonim

Mobiele operator "Beeline" biedt zijn abonnees een van de handigste manieren om geld te besparen bij het verzenden van multimediaberichten. Met behulp van een computer die is aangesloten op het internet, kunt u volledig gratis MMS-berichten verzenden.

Hoe mms van een computer naar een Beeline-nummer te verzenden
Hoe mms van een computer naar een Beeline-nummer te verzenden

instructies:

Stap 1

Om van deze gelegenheid gebruik te maken, gaat u naar de officiële website van "Beeline" op www.beeline.ru. Wanneer u voor het eerst contact opneemt, wordt u gevraagd uw stad of regio aan te geven. Negeer deze optie niet om onjuiste weergave van informatie met betrekking tot uw regio op de site te voorkomen

Stap 2

Volg de link "SMS / MMS verzenden", die in het menu onderaan de pagina staat. Door het item "MMS verzenden" te selecteren, gaat u naar de autorisatiepagina op het MMC-portaal "Beeline". Om toegang te krijgen tot het systeem, moet u uw telefoonnummer in tiencijferig formaat (geen acht) invoeren in het veld "Inloggen".

Stap 3

Om een wachtwoord in het bijbehorende veld in te voeren, moet u dit per sms ontvangen. Klik hiervoor op de link "Registratie", voer de code uit de afbeelding in en klik op de knop "Wachtwoord verkrijgen". U ontvangt een sms met uw inlogwachtwoord. Voer het in en klik op de knop "Inloggen".

Stap 4

Na het voltooien van de autorisatieprocedure bevindt u zich op het MMC-portaal, waarvan de interface lijkt op een elektronische mailboxpagina. Er zijn mappen "Inbox", "Verzonden items", "Concepten", "Mijn contacten". Hier kunt u ook het huidige wachtwoord wijzigen door het juiste menu-item te selecteren.

Stap 5

Om te beginnen met het verzenden van MMC, klikt u op de knop "Maak MMS-bericht". Voer het telefoonnummer van de ontvanger in. Voeg in het veld "Kopiëren" 1 tot 5 extra nummers toe als u MMS naar meerdere abonnees tegelijk moet verzenden. U kunt ook het onderwerp van het bericht specificeren, of dit veld leeg laten - dit is optioneel.

Stap 6

Voer uw berichttekst in het hoofdvenster van het formulier in. Houd er rekening mee dat u, in tegenstelling tot sms, hier niet hoeft te worden beperkt door het aantal ingevoerde tekens, aangezien multimediaberichten worden verzonden via GPRS / EDGE / 3G en grote hoeveelheden gegevens kunnen overbrengen.

Stap 7

Voeg ten slotte 1 tot 5 bestanden toe door op de knop Bladeren te klikken. Dit kan elke afbeelding zijn (alleen JPG-formaat wordt ondersteund), geluidsbestand (MP3) of video (3GP). De totale grootte van de bijlage mag niet groter zijn dan 1 MB.

Stap 8

Klik op de knop Voorbeeld om te zien hoe uw bericht eruit zal zien. Daarna kunt u op de knop "Verzenden" klikken. En als u het later wilt doen, slaat u het bericht op door op de knop "Concept" te klikken.

Aanbevolen: