Hoe Een Sticker Te Verzenden Zonder Sms Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sticker Te Verzenden Zonder Sms Te Verzenden
Hoe Een Sticker Te Verzenden Zonder Sms Te Verzenden

Video: Hoe Een Sticker Te Verzenden Zonder Sms Te Verzenden

Video: Hoe Een Sticker Te Verzenden Zonder Sms Te Verzenden
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, April
Anonim

Stickers op het sociale netwerk My World zijn analogen van geschenken van de sociale netwerken Vkontakte en Odnoklassniki. Het verzenden ervan impliceert een betaalde basis en voor betaling moet u een bepaald bedrag op het saldo van uw persoonlijke rekening hebben staan.

Hoe een sticker te verzenden zonder sms te verzenden
Hoe een sticker te verzenden zonder sms te verzenden

Noodzakelijk

elk betalingssysteem dat werkt met het "My World"-project

instructies:

Stap 1

Gebruik alternatieve betaalmethoden voor stickers op het sociale netwerk My World. Hiervoor heeft u een bankkaart, een account in een online betalingssysteem of het aanvullen van een account via betaalterminals in uw stad nodig. Houd er rekening mee dat het bedrag op de balans voldoende moet zijn om de door u gewenste stapelaar te betalen.

Stap 2

Ga naar de pagina van de gebruiker aan wie je de sticker wilt presenteren op de My World-projectwebsite. Selecteer de juiste actie en een venster met beschikbare opties wordt geopend. Klik op de sticker die je leuk vindt en voer vervolgens, indien nodig, een bericht in voor de ontvanger. Specificeer privacy-opties voor uw geschenk. U kunt het zichtbaar maken voor andere gebruikers, de afzender verbergen, enzovoort.

Stap 3

Klik op de knop "Betalen en verzenden", waarna het systeem u automatisch doorverwijst naar de keuze van het betaalmiddel. Volg daarna de instructies van het systeem om uw saldo op te waarderen met een van de bovenstaande methoden. Selecteer in Yandex. Money- of WebMoney-services de aankoop van een digitaal product op sociale netwerken en wijs naar het project "My World".

Stap 4

Probeer bij het betalen voor dergelijke diensten via internet zo min mogelijk bankkaarten te gebruiken, aangezien het vaker voorkomen van onderschepping van toetsaanslagen bij het invoeren van gegevens. Scan uw computer altijd op spyware en controleer regelmatig de lijst met huidige processen in Taakbeheer.

Stap 5

Als u een cadeau wilt doen op een ander vergelijkbaar sociaal netwerk, herhaalt u deze reeks en wijzigt u alleen de naam van de service bij het betalen. Houd er rekening mee dat minder bekende sites betaling via alternatieve diensten mogelijk niet ondersteunen; bekijk de details op de hoofdpagina van het project.

Aanbevolen: