Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden
Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar Een Mobiele Telefoon Te Verzenden
Video: how to send a text message on an android mobile phone - Lesson 2 2024, Mei
Anonim

SMS is een dienst voor het doorsturen van korte berichten waarmee u tekstbestanden kunt verzenden en ontvangen met uw mobiele telefoon. Nu wordt sms gebruikt door bijna 80% van de mobiele abonnees over de hele wereld. Met behulp van hen communiceren mensen, delen ze wat informatie en werken ze zelfs. Om een sms te versturen, moet je een paar eenvoudige stappen volgen.

Hoe een sms naar een mobiele telefoon te verzenden
Hoe een sms naar een mobiele telefoon te verzenden

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon of internettoegang;
  • - het nummer van de geadresseerde.

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu van je telefoon, dit doe je door op de toets onder het woord "Menu" op het display van je telefoon te drukken. Het bevindt zich meestal in het midden van de bodem. Selecteer vervolgens uit de lijst met items de optie "Berichten". Als je erin bent, selecteer je "Nieuw bericht".

Stap 2

Na deze acties opent er een invoervenster op je mobiele telefoon, vul daar de tekst in die je nodig hebt. U kunt invoeren door op de gewenste knop te drukken of door T9 (voorspellend invoersysteem) te gebruiken. Om het in te schakelen, moet u naar de optie "Functies" gaan, vervolgens naar "Geavanceerd", en "Instellingen voor voorspellende invoer" zoeken en vervolgens de wijzigingen opslaan.

Stap 3

Nadat u de tekst die u gaat verzenden heeft samengesteld, klikt u op de optie "Verzenden". Vervolgens vraagt de telefoon u om de geadresseerde te selecteren, dat wil zeggen degene naar wie u het sms-bericht moet verzenden. U kunt het nummer zelf invoeren of een nummer uit de contactenlijst van de telefoon selecteren. Klik na deze stappen op "Verzenden".

Stap 4

Er zijn situaties waarin u dringend een bericht moet verzenden en uw telefoonsaldo nul is. Om dit te doen, moet u weten welke operator de persoon is naar wie u een sms wilt sturen. Dit kan worden bepaald aan de hand van de eerste vier cijfers (meestal worden deze aangegeven op de websites van telecomoperators).

Stap 5

Ga naar internet via een willekeurige zoekmachine (Yandex, Google, Mail, enz.) en zoek de gewenste mobiele provider. Ga naar de site, het zal hoogstwaarschijnlijk de eerste op de lijst zijn. En op de pagina van de operator vindt u het tabblad "SMS verzenden".

Stap 6

U ziet twee invoervensters. Schrijf in de eerste het nummer van de ontvanger, in de tweede tekst van het bericht. Vergeet niet te abonneren. Klik vervolgens op de knop "Verzenden". Het bericht is verzonden.

Aanbevolen: