Hoe Een Sms Te Verzenden Van Beeline Naar Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Te Verzenden Van Beeline Naar Oekraïne
Hoe Een Sms Te Verzenden Van Beeline Naar Oekraïne

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Van Beeline Naar Oekraïne

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Van Beeline Naar Oekraïne
Video: [Rondleiding] SMS berichten versturen met KIEM (inclusief standaard sjablonen) 2024, Mei
Anonim

Het versturen van sms in Rusland, maar ook in de landen van nabij en ver daarbuiten, brengt bepaalde kosten met zich mee. Het bezorgen van een sms naar Oekraïne is geen uitzondering. Om geld te besparen op mobiele diensten, geeft u in dit specifieke geval de voorkeur aan het verzenden van sms via internetbronnen die dergelijke diensten aanbieden.

Hoe een sms te verzenden van Beeline naar Oekraïne
Hoe een sms te verzenden van Beeline naar Oekraïne

instructies:

Stap 1

Wil je sms'en naar een vriend, naaste of gewoon een kennis die in Oekraïne woont? Dit kan op verschillende manieren. Een van hen (de eenvoudigste, maar tegelijkertijd de duurste) is om een bericht te verzenden vanaf uw telefoonnummer door de code +38 (068) in de mobiele telefoon in het venster "telefoonnummer van de ontvanger" te typen en vervolgens rechtstreeks de telefoon nummer van de persoon aan wie u uw bericht richt. Dit gaat het gemakkelijkst als de ontvanger van de sms net als u een abonnee is van het Beeline-netwerk.

Stap 2

Om zo'n bericht niet in uw zak te steken, gaat u naar de site https://smsline.in.ua/ en selecteert u een operator uit de lijst met voorgestelde (bovenste kolom). Opgemerkt moet worden dat u met deze netwerkbron sms kunt sturen naar abonnees van veel mobiele operators in Oekraïne. Als u niet zeker weet welk bedrijf uw externe gesprekspartner gebruikt, lees dan eerst alle codes van Oekraïense mobiele operators. Typ hiervoor de zoekopdracht met dezelfde naam in de zoekbalk en kijk vervolgens zorgvuldig naar het telefoonnummer van de ontvanger van het bericht. Let op de eerste 3-4 cijfers van het nummer en vergelijk met de codes die op het netwerk worden weergegeven. Als de numerieke waarden op de pagina samenvallen met de eerste cijfers van het telefoonnummer van uw Oekraïense vriend, kijk dan welke operator zich tegenover de opgegeven code bevindt (dit kan Kyivstar, MTS-Oekraïne, enz. zijn).

Stap 3

Nadat u de operator hebt aangegeven op de website-pagina https://smsline.in.ua/, vult u het vakje in voor het telefoonnummer van de ontvanger en het veld voor de tekst van de communicatie. Met deze dienst kunt u ook een foto of een melodie bij een sms sturen. Als u deze elementen wilt toevoegen aan het bericht dat u verzendt, gebruik dan de link "overzicht" om de gewenste afbeelding of melodie te selecteren (van degene die beschikbaar zijn op uw computer).

Stap 4

Nadat u alle vereiste velden heeft ingevuld, klikt u op de link "verzenden" en wacht u op een mogelijke reactie van de ontvanger.

Aanbevolen: