Hoe MTS-voicemail Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-voicemail Uit Te Schakelen
Hoe MTS-voicemail Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS-voicemail Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS-voicemail Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om een inkomende oproep direct te beantwoorden. Om op de hoogte te blijven van wie u heeft gebeld, kunt u gebruik maken van de Voice Mail-dienst van de mobiele operator MTS. Maar wanneer het irrelevant wordt, rijst de vraag hoe je het kunt uitschakelen.

Hoe MTS-voicemail uit te schakelen
Hoe MTS-voicemail uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de Voice Mail-service uit te schakelen, neemt u contact op met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor of de dealers van MTS OJSC, dat wil zeggen de kleine bedrijven die samenwerken met deze mobiele operator. U vindt hun adressen en telefoonnummers op de officiële MTS-website of in reclamefolders die vaak worden uitgegeven bij de aankoop van een simkaart.

Stap 2

U kunt de Voice Mail-dienst deactiveren door het gratis servicenummer 0890 te bellen. Deze handeling wordt uitgevoerd op voorwaarde dat u de consulent de nodige gegevens verstrekt: volledige naam, paspoortgegevens, codewoord, enzovoort.

Stap 3

U kunt de dienst “Voice Mail” ook zelf deactiveren. Kies hiervoor op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 111 * 90 # en de belknop. Binnen enkele minuten ontvangt u een sms met informatie over het resultaat van de uitgevoerde operatie.

Stap 4

Om de "Voice Mail"-service te deactiveren via de internetassistent, gaat u naar de officiële website van de mobiele operator MTS en registreert u zich. Om dit te doen, voert u uw telefoonnummer in tiencijferig formaat in als login, specificeert u vervolgens de beveiligingscode en klikt u op de knop "Wachtwoord verkrijgen", daarna wacht u op een bericht met uw wachtwoord om het systeem in te voeren. Voer het in om uw "Persoonlijke account" in te voeren. Zoek en klik op de pagina die wordt geopend op het tabblad "Diensten en tarieven". Zoek op dezelfde plaats de service "Voicemail" en klik op het item "Uitschakelen". Sla aan het einde alle bovenstaande stappen op.

Stap 5

Na alle uitgevoerde bewerkingen wordt de "Voice Mail"-service uitgeschakeld. Hiervoor wordt het geld niet van uw mobiele telefoonrekening afgeschreven. Als u vragen heeft over het beheer van de service, neem dan persoonlijk contact op met het MTS OJSC-contactcentrum of bel 0890.

Aanbevolen: