Hoe Anti-beller-ID In MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Anti-beller-ID In MTS Uit Te Schakelen
Hoe Anti-beller-ID In MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Anti-beller-ID In MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Anti-beller-ID In MTS Uit Te Schakelen
Video: De meldkamer, OC Den Haag, overvaller aangehouden door Politie. 2024, Maart
Anonim

MTS biedt zijn abonnees een speciale service - anti-identificatie, dat wil zeggen dat wanneer u belt, uw gesprekspartner uw nummer niet op het scherm kan zien. De service is betaald en als u deze niet nodig heeft, kunt u deze uitschakelen.

Hoe anti-beller-ID in MTS uit te schakelen
Hoe anti-beller-ID in MTS uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u hebt besloten om de eerder geactiveerde nummeridentificatieservice permanent te annuleren, kiest u * 111 * 47 # op het toetsenblok van de telefoon. Het verbreken van de verbinding is gratis en de kosten van één verzoek met antidetectie bedragen 0,06 USD.

Stap 2

Met MTS kunt u deze kans ook niet voorgoed opgeven. Als u alleen de persoon wilt bellen die uw nummer zou moeten zien, kies dan * 34 # en vervolgens het abonneenummer zelf. De ontvanger ziet uw naam of nummer op zijn telefoon. In dit geval worden er echter nog steeds abonnementskosten in rekening gebracht.

Stap 3

Bel de MTS-serviceafdeling op 0890 of 8 (800) 333-08-90 en vraag de operator om alle betaalde services uit te schakelen, of in het bijzonder "nummerbeperkingsidentificatie". Soms wordt een bepaalde mobiele dienst zonder uw toestemming met u verbonden. Tegelijkertijd zou er een sms-bericht met informatie op je telefoon moeten komen, maar veel abonnees klagen dat dit niet altijd gebeurt. In de regel wordt voor een bepaalde service een gratis proefperiode van ongeveer twee maanden geboden, en dan kunt u gewoon vergeten dat deze mogelijkheid is betaald en dat het geld van de rekening gaat.

Stap 4

Kom met je paspoort naar het servicecentrum. Vraag om een afdruk van alle betaalde diensten voor je simkaart en selecteer de overbodige. Het kan zijn dat u niet eens op de hoogte was van deze of gene betaalde optie. Eis om al het onnodige uit te schakelen, inclusief de anti-caller ID. Onthoud dat anti-caller-ID mogelijk niet permanent is verbonden, u heeft alleen de mogelijkheid om de identificatie van het nummer bij elke oproep te blokkeren. Hiervoor wordt echter ook een maandelijks bedrag in rekening gebracht.

Stap 5

Soms is het helemaal niet nodig om een dure dienst aan te sluiten om nummerherkenning te verbieden. Sommige telefoons kunnen zelf lijnidentificatie blokkeren. Lees de instructies aandachtig en bestudeer de instellingen in het menu.

Aanbevolen: