Hoe Mobiel Internet MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Internet MTS Uit Te Schakelen
Hoe Mobiel Internet MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet MTS Uit Te Schakelen
Video: mts problem 2024, Maart
Anonim

Net als elke andere betaalde service kan MTS mobiel internet worden uitgeschakeld. Als u zich wilt afmelden voor deze mogelijkheid, kunt u dit op elk gewenst moment doen met behulp van de onderstaande methoden.

Hoe mobiel internet MTS uit te schakelen
Hoe mobiel internet MTS uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Gebruik een mobiele assistent. Kies 0890 op het toetsenbord en neem contact op met de abonneeservice. Wacht op de toegewezen tijd en vertel de operator over uw wens om internet uit te schakelen. Annulering van de dienst is volledig gratis.

Stap 2

Als u niet met bedrijfsvertegenwoordigers wilt communiceren, volstaat het om de verbindingsinstellingen op uw telefoon te verwijderen of te wijzigen. Onthoud welke letters zijn verwijderd of toegevoegd. De verbinding wordt verbroken en als u deze opnieuw nodig hebt, herstelt u eenvoudig de instellingen. Gedurende de tijd dat u niet online bent geweest, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Stap 3

Als je het "BIT"-tarief gebruikt voor verbinding, stuur dan een sms-bericht met de tekst 9950 naar nummer 111. Als je tarief "Super BIT" is, moet je 6280 naar hetzelfde nummer sturen. Dit is voldoende om de mobiele telefoon uit te schakelen internetten.

Stap 4

Neem contact op met het servicecentrum en geef aan dat u de service wilt annuleren. MTS biedt haar klanten extra betaalde functies, die voor jou niet altijd nodig zijn. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat een abonnee voor 9 roebel per dag geen onbeperkt verkeer nodig heeft, maar totdat hij de service weigert, wordt er geld in rekening gebracht. Vraag naar een lijst met alle opties voor je simkaart, en hoogstwaarschijnlijk vind je er veel dat overbodig is. Neem uw paspoort mee om eventuele transacties uit te voeren.

Stap 5

Gebruik je internet via een mobiel modem, neem dan contact op met het servicecentrum en blokkeer de simkaart als je geen modem nodig hebt voor reguliere telefoongesprekken. Doet u dit niet, dan kan er een schuld op de simkaart ontstaan, die u dan moet betalen. Onlangs is MTS echter begonnen met het blokkeren van modems wanneer het saldo -300 roebel bereikt. Maar het is nog steeds beter om al deze punten van tevoren te weten te komen om problemen later te voorkomen.

Aanbevolen: