Hoe Mts Connect Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mts Connect Uit Te Schakelen
Hoe Mts Connect Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mts Connect Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mts Connect Uit Te Schakelen
Video: How to shutdown Computer through LAN 2024, April
Anonim

EDGE-modems winnen aan populariteit vanwege het feit dat mensen de voorkeur beginnen te geven aan kleine, lichtgewicht, kleine netbooks die zelfs in een tas passen, boven computers en grote laptops. MTS Connect is een algemene naam voor een tariefplan en voor een programma dat internettoegang biedt.

Hoe mts connect uit te schakelen
Hoe mts connect uit te schakelen

instructies:

Stap 1

U hoeft niet lang te lijden om het tarief uit te schakelen. Stop gewoon met internetten en na een tijdje wordt de verbinding verbroken en wordt uw nummer geregistreerd voor een andere persoon. Een dergelijke operatie wordt uitgevoerd met alle simkaarten die om de een of andere reden buiten gebruik zijn geraakt, zodat onnodige nummers niet inactief blijven "hangen". De modem heeft een ingebouwde simkaart (maar dat weet je vast wel, want na aanschaf van een modem steek je zelf een simkaart in de modem).

Stap 2

Ook vanaf de computer zijn er geen speciale problemen. De modem is een flash-apparaat, dus let op de gebruikelijke handeling die u moet doen bij het verwijderen van een flashstation: veilig verwijderen. Op veel computers verschijnt het pictogram voor veilig verwijderen niet bij het werken met dergelijke modems, maar als dit niet uw geval is, laat deze kans dan niet liggen.

Stap 3

Maar over het algemeen is er een bepaalde procedure om het MTS Connect-programma uit te schakelen. Negeer het niet, want anders kunt u in de toekomst verbindingsproblemen krijgen (de computer "ziet" bijvoorbeeld de flashdrive de volgende keer niet en u moet het programma opnieuw installeren). Begin met het sluiten van alle browsers en programma's die internet gebruiken. Open vervolgens het programma (meestal verschijnt het MTS Connect-pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm) en klik op "loskoppelen". Sluit daarna het programma zelf en verwijder de modem.

Stap 4

U kunt MTS Connect op een andere manier uitschakelen. Open de map "connections", de telefoonverbinding zou daar moeten worden weergegeven. Schakel het op dezelfde manier uit als u andere soorten netwerkverbindingen uitschakelt. Deze methode is vooral belangrijk als het MTS Connect-programma vastloopt of niet reageert.

Aanbevolen: