Trillen Op De Joystick Inschakelen

Inhoudsopgave:

Trillen Op De Joystick Inschakelen
Trillen Op De Joystick Inschakelen

Video: Trillen Op De Joystick Inschakelen

Video: Trillen Op De Joystick Inschakelen
Video: How to enable vibration on Joystick PC 100% Works full tutorial 2024, Mei
Anonim

De gamepad is speciaal ontworpen als een apparaat voor het besturen van games en heeft een aantal functies die standaard muizen en toetsenborden niet hebben. Vooral de "Vibration"- of "Recoil"-modus is populair, die de gebeurtenissen in het spel weerspiegelt met behulp van joysticktrillingen.

Trillen op de joystick inschakelen
Trillen op de joystick inschakelen

instructies:

Stap 1

Ga naar het spel. Open het menu-item "Instellingen" -> "Algemeen". Als de gamepad is herkend, moet de optie Trillen actief worden. Zorg ervoor dat deze is ingesteld op Aan. Start een nieuw spel en voltooi level twee. Trillingen zijn in de regel een reactie op gebeurtenissen die plaatsvinden in het spel: explosies, snel rennen, lage karaktergezondheid, van de baan vliegen. Gemiddeld kunnen we spreken van foutief werken als de joystick nog nooit een half uur spelen heeft getrild.

Stap 2

Controleer of vibratie direct op het apparaat is geactiveerd. Zoek de knop die, wanneer ingedrukt, de gamepad begint te trillen (in de regel is deze ondertekend). Als de oscillaties na het indrukken een seconde of minder aanhouden, wordt de modus uitgeschakeld. Druk nogmaals om het in te schakelen - het trillen duurt 2-3 seconden. Als er een "Trillings" -toets is, maar er gebeurt niets wanneer u erop drukt, is het de moeite waard om de verbinding met de USB-poort te controleren.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's. In de regel wordt een software-cd bij het apparaat geleverd, maar spelers negeren deze, omdat De controller voert de hoofdfunctie uit zonder programma's van derden. Zorg ervoor dat de inhoud van de schijf is geïnstalleerd, anders kan de functionaliteit van de vibratiemodus niet worden gegarandeerd.

Stap 4

Bekijk de joystickopties. Tegenwoordig zijn er twee verbindingsstandaarden: DirectInput (verouderd) en Xinput (moderner, aangegeven door het Windows-pictogram op de verpakking). Games kunnen respectievelijk worden onderverdeeld in "ondersteuning van alleen de nieuwe / alleen oude / beide formaten". Het is zeer waarschijnlijk dat games die vóór 2007 zijn uitgebracht, afhankelijk zijn van DirectInput, terwijl nieuwere XInput gebruiken. Als het type apparaat niet overeenkomt met de vereisten van het spel, zal de gamepad niet correct werken en is de afwezigheid van trillingen het minst mogelijke probleem.

Aanbevolen: