De Ingebouwde Camera Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Ingebouwde Camera Inschakelen
De Ingebouwde Camera Inschakelen

Video: De Ingebouwde Camera Inschakelen

Video: De Ingebouwde Camera Inschakelen
Video: How To Use Laptop Built in Camera 2021 | How To Enable Laptop Camera? 2021 2024, April
Anonim

De ingebouwde webcam is de beste oplossing voor videocommunicatie met een laptop. De positie boven het scherm is perfect voor onderhandelingen. U kunt de ingebouwde camera op de volgende manier inschakelen.

De ingebouwde camera inschakelen
De ingebouwde camera inschakelen

instructies:

Stap 1

Als de ingebouwde webcam niet is uitgerust met LED's die de werking aangeven, moet u eerst controleren of deze goed werkt. Ga hiervoor naar het Windows-configuratiescherm (via het bureaubladpictogram of vanuit het menu Start) en dubbelklik op het systeempictogram. Het eigenschappenvenster van het besturingssysteem wordt geopend, waarin u het tabblad "Hardware" moet openen. Klik in dit tabblad op de knop "Apparaatbeheer". Selecteer Beeldapparaten in de vervolgkeuzelijst Apparaatbeheer en klik op het +-symbool. Er wordt een lijst geopend met alle apparaten, waaronder vind de webcam en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld.

Stap 2

Om de ingebouwde webcam in te schakelen, moet u een speciaal daarvoor ontworpen toepassing starten. Meestal is deze software vooraf geïnstalleerd op een laptop (als deze is aangeschaft met het besturingssysteem). Om bijvoorbeeld de ingebouwde camera op een Acer-laptop in te schakelen, moet u naar het menu "Start" gaan, op de knop "Alle programma's" klikken en "Acer Crystal Eye Webcam" selecteren in de lijst met toepassingen. Met dit programma kunt u foto's maken en video's opnemen, terwijl u de opnameresolutie wijzigt en de resultaten op uw computer opslaat.

Stap 3

U kunt de ingebouwde webcam ook inschakelen met programma's van derden, bijvoorbeeld de gratis ManyCam-toepassing, die kan worden gedownload via de link https://download.manycam.com/. Dit programma ondersteunt een groot aantal functies voor het werken met de ingebouwde webcam

Stap 4

De ingebouwde webcam wordt automatisch ingeschakeld in toepassingen zoals Skype, MailRu Oovoo Agent en dergelijke. Bovendien, als Manycam op de achtergrond op de computer is geïnstalleerd en actief is, zullen andere toepassingen het definiëren als een afzonderlijke webcam met geavanceerde instellingen.

Aanbevolen: