Beeld-in-beeld Op Tv Inschakelen

Inhoudsopgave:

Beeld-in-beeld Op Tv Inschakelen
Beeld-in-beeld Op Tv Inschakelen

Video: Beeld-in-beeld Op Tv Inschakelen

Video: Beeld-in-beeld Op Tv Inschakelen
Video: How to use PiP ( Picture in Picture ) on a Samsung TV to Watch 2 Screens at once 2024, April
Anonim

De mogelijkheid om televisieapparatuur te beheren, biedt iedereen de mogelijkheid om zijn favoriete tv-zenders te zoeken en af te stemmen. Bestudeer daarom na het kopen van een tv zorgvuldig de handleiding, die alle moeilijkste momenten beschrijft van het instellen van de tv om kanalen te ontvangen.

Beeld-in-beeld op tv inschakelen
Beeld-in-beeld op tv inschakelen

instructies:

Stap 1

Bestudeer de instructies zorgvuldig, pagina voor pagina, en vroeg of laat zult u goede resultaten behalen en kunt u 24 uur per dag genieten van uw favoriete tv-zenders. Veel mensen weten nog steeds niet hoe ze beeld-in-beeld moeten inschakelen, waardoor je meerdere tv-zenders tegelijk kunt bekijken om je favoriete programma niet te missen.

Op dit moment wordt de beeld-in-beeld-functie alleen gerealiseerd als de tv is aangesloten op een pc. Neem dus een usb-kabel en verbind je pc en tv met elkaar.

Stap 2

Zet dan de lcd tv picture in picture aan, ga naar het menu, zoek daar de PIP (picture in picture) functie en activeer deze. Een bureaublad van de harde schijf van de pc en een venster met een uitgezonden tv-zender verschijnen op het scherm. Zo kunt u meerdere tv-zenders tegelijk bekijken.

Stap 3

Gebruik deze functie als je moe bent van het kijken naar advertenties terwijl je wacht op je favoriete tv-programma. Sommige moderne tv's hebben ook de PAP-functie (beeld bij beeld). In dit geval hoeft u geen pc aan te sluiten, het scherm zelf is opgedeeld in twee delen, die elk een bepaald tv-kanaal tonen. Met afbeeldingen van de tv kunt u snel schakelen tussen kanalen of er meerdere tegelijk bekijken.

Stap 4

Door de bovenstaande procedure correct te volgen, kunt u de beeld-in-beeld-functie op elke moderne tv activeren. Het geeft je ook de mogelijkheid om tegelijkertijd naar meerdere tv-zenders te kijken. Als u deze functie zelf niet kunt inschakelen, neem dan contact op met het servicecentrum van de fabrikant voor hulp, zij zullen u alles zo goed mogelijk uitleggen. De beelden van Samsung-tv's voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen, dus het instellen van de PIP-functie zou geen problemen en moeilijkheden moeten opleveren. Om PIP in te stellen, moet u eerst leren hoe u de afstandsbediening van de tv gebruikt die bij de verkoop wordt geleverd. Leer alle functies en mogelijkheden van uw tv grondig kennen. Zo haalt u het maximale uit de door u aangeschafte apparatuur.

Aanbevolen: