Wat Te Doen Als U Uw IPhone Niet Kunt Inschakelen

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als U Uw IPhone Niet Kunt Inschakelen
Wat Te Doen Als U Uw IPhone Niet Kunt Inschakelen

Video: Wat Te Doen Als U Uw IPhone Niet Kunt Inschakelen

Video: Wat Te Doen Als U Uw IPhone Niet Kunt Inschakelen
Video: Как исправить iPhone, который не включается 2019 2024, April
Anonim

Soms komt het voor dat mobiele telefoons vastlopen door kleine storingen in het besturingssysteem. De populaire smartphone van Apple is daarop geen uitzondering. Wat te doen als je iPhone niet aan gaat?

iPhone gaat niet aan wat te doen
iPhone gaat niet aan wat te doen

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of uw smartphone is opgeladen. Steek hiervoor de oplaadkabel in het stopcontact van de telefoon en de voeding in het stopcontact. Het komt ook voor dat er geen stroom in het stopcontact zit en daarom laadt uw apparaat gewoon niet op. Controleer daarom de aanwezigheid van stroom in het netwerk als het opladen niet start (probeer een ander apparaat aan te sluiten).

Stap 2

Om de iPhone in te schakelen, moet u de aan / uit-toets aan de bovenkant van de telefoon een paar seconden ingedrukt houden. Als de appel, die informeert over het laden van het apparaat, niet op het scherm verschijnt, betekent dit dat u de iPhone opnieuw moet opstarten.

Stap 3

Als de iPhone tijdens het opladen niet volgens de standaardmethode wordt ingeschakeld, drukt u tegelijkertijd op de aan/uit-knop (aan/uit-knop bovenaan) en home-knop (cirkel op het voorpaneel). Houd ze een paar seconden bij elkaar. Wanneer het systeem opnieuw wordt opgestart, verschijnt er een standaard welkomstscherm op het scherm en wordt de telefoon ingeschakeld.

Stap 4

Sluit de iPhone niet aan op de computer als u deze opnieuw hebt opgestart met de beschreven methode, omdat de telefoon mogelijk de software gaat herstellen.

Stap 5

Het voorkomen van storingen in de werking van de iPhone, waardoor deze mogelijk niet wordt ingeschakeld, is het tijdig opschonen van het RAM-geheugen. Om onnodige applicaties te verwijderen, dubbelklikt u op de cirkel naar huis en sluit u ongebruikte programma's.

Stap 6

Er is een misvatting dat het verwijderen van de batterij helpt om een uitgeschakelde iPhone in te schakelen, maar uw smartphone niet kapot te maken, de hierboven beschreven procedure is voldoende om het systeem opnieuw op te starten. Als het niet helpt, moet u contact opnemen met de service.

Aanbevolen: