Hoe Russische Stemacteren In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Russische Stemacteren In Te Schakelen
Hoe Russische Stemacteren In Te Schakelen

Video: Hoe Russische Stemacteren In Te Schakelen

Video: Hoe Russische Stemacteren In Te Schakelen
Video: Oefenen met je stemklank - stemacteren 2024, Mei
Anonim

Nu kun je op internet veel films vinden met verschillende vertalingen, zowel in het origineel als met ondertiteling. Om een film met vertaling te kunnen bekijken, moet er een bijbehorende audiotrack op worden aangesloten.

Hoe Russische stemacteren in te schakelen
Hoe Russische stemacteren in te schakelen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - videospelerprogramma;
  • - soundtrack voor de film.

instructies:

Stap 1

Start een videoviewer die het wisselen van audiotracks ondersteunt, zoals Media Player Classic of Kmplayer. Gebruik het vervolgens om een film te openen waarin u Russische vertaling wilt inschakelen. Voer hiervoor het commando "Bestand" - "Open" uit. Of klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer de optie "Openen met", klik op het gewenste programma.

Stap 2

Of sleep het bestand gewoon naar het toepassingsvenster. Roep vervolgens het contextmenu ergens in het afspelen op, selecteer het item "Audio" - het toont een lijst met nummers die in de film zijn opgenomen. Om degene te selecteren die u nodig hebt, klikt u erop met de muis.

Stap 3

Sluit een extra track met Russische vertaling aan, download hiervoor het bijbehorende audiobestand, kopieer dit naar de map met de film. De naam van het geluidsbestand moet op dezelfde manier worden gewijzigd als voor de video, bijvoorbeeld kino.avi, kino.mp3.

Stap 4

Start een toepassing voor het bekijken van video's, zoals Media Player Classic. Klik met de rechtermuisknop op de video en selecteer "Audio", geef vervolgens de naam op van de track die u aan de video wilt koppelen. Zo kun je een film met Russische voice-acting bekijken, evenals met elke andere soundtrack.

Stap 5

Start Light Allow om Russische vertaling aan uw video toe te voegen. Druk op de F10-toets om het instellingenvenster te openen, ga naar het tabblad "Geluid". Selecteer naast de optie "Geluidsuitvoer en standaardtrack" "2" in de vervolgkeuzelijst. Stel ook het keuzerondje in het veld "MP3-bestand uploaden" in. Klik op "OK" en verlaat het programma.

Stap 6

Roep vervolgens het contextmenu op het videobestand op, selecteer het item "Openen met", selecteer Licht toestaan, Russische stemacteren moet aan het afspelen worden toegevoegd. Om het te mengen met het origineel, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl + A. In het venster dat verschijnt, kunt u de Russische track en de originele tegelijkertijd inschakelen en voor elk van hen een eigen volumeniveau instellen om tegelijkertijd twee opties te horen om de film te laten klinken.

Aanbevolen: