Hoe Russische Zenders Te Bekijken In

Inhoudsopgave:

Hoe Russische Zenders Te Bekijken In
Hoe Russische Zenders Te Bekijken In

Video: Hoe Russische Zenders Te Bekijken In

Video: Hoe Russische Zenders Te Bekijken In
Video: Hoe Nederlandse tv-kanalen live te bekijken via internet ? | IPTV Nederland 2024, Mei
Anonim

Vaak heeft niet iedereen de mogelijkheid om verbinding te maken met kabel-tv of gewoon een tv te kopen om naar hun favoriete Russische zenders te kijken. In dit geval komt internet de kijkers te hulp, waardoor het mogelijk is om alle zenders te bekijken.

Hoe Russische zenders te bekijken
Hoe Russische zenders te bekijken

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Installeer de Google Chrome-browser omdat deze veel sneller is dan zijn tegenhangers. Dit versnelt zowel de videostream als de kwaliteit van het verzonden beeld.

Stap 2

Ga naar de website van de belangrijkste televisiezender van het land - 1tv.ru. Het presenteert een zeer uitgebreid omroepnetwerk. Er is een live-uitzending, herhalingen en opnames van de belangrijkste gebeurtenissen in Rusland en in de wereld. Voor het gemak heeft elke sectie ook categorieën die uw aandacht kunnen trekken. Maak uw keuze en kijk voor uw plezier.

Stap 3

Stem af op het kanaal "Rusland" - de op een na belangrijkste tv-uitzending in het land. Je kunt de live-uitzending bekijken op Takoekino.com/Rossiya.html. Het nadeel van deze bron is dat je geen herhalingen van programma's kunt bekijken, maar alleen live uitzendingen. Maar het wordt in goede kwaliteit gegeven en draait op een vrij hoge snelheid.

Stap 4

Bekijk het volledige omroepnetwerk van het First Independent Channel (NTV) op ntv.ru. Dit is de officiële site, die naast de live-uitzending ook de programmagids, herhalingen, aankondigingen en discussies van de zender bevat. Dit alles helpt de kijker om snel te navigeren wat er in de nabije toekomst op het kanaal is en zal gaan.

Stap 5

Volg alle internationale en Russische sportevenementen op de Rusland 2-kanaalwebsite. Het is te vinden op seelisten.narod.ru/Rossiya_Sport.html. Er is een goede overdracht van beeld en geluid, maar er is geen programma van evenementen, aankondigingen, herhalingen en discussies. Alleen geschikt voor het bekijken van live sportevenementen.

Stap 6

Luister naar je favoriete muziek en bekijk het laatste nieuws uit de wereld van de showbusiness op de Muz-Tv-zender. Voer de URL tvfy.ru/blog/muz_tv_onlajn/2011-04-21-339 in de adresbalk in en veel kijkplezier. Helaas heeft deze bron ook geen programmagids en aankondigingen, maar acceptabel beeld en geluid.

Aanbevolen: