Navigator Met Een Registrar: Voordelen, Nadelen En Kenmerken

Inhoudsopgave:

Navigator Met Een Registrar: Voordelen, Nadelen En Kenmerken
Navigator Met Een Registrar: Voordelen, Nadelen En Kenmerken

Video: Navigator Met Een Registrar: Voordelen, Nadelen En Kenmerken

Video: Navigator Met Een Registrar: Voordelen, Nadelen En Kenmerken
Video: Navigator 2024, Mei
Anonim

Steeds meer autoliefhebbers worden aangetrokken door de zogenaamde "hybride" gadgets, wanneer meerdere apparaten in één koffer worden gecombineerd. Een daarvan is een navigator met een registrar.

Navigator met een registrar: voordelen, nadelen en kenmerken
Navigator met een registrar: voordelen, nadelen en kenmerken

Wat is een navigator met registrar?

Een navigator met een recorder is in de eerste plaats een navigator en de functies van een DVR zijn hier als bonus toegevoegd. Dit apparaat ziet eruit als een gewone tablet. Omdat in dergelijke apparaten de navigator als de belangrijkste wordt beschouwd, is de kwaliteit ervan in de regel van een hoog niveau, maar de DVR kan zo'n slecht beeld produceren dat het niet nodig is om het meteen te gebruiken. Dit hangt echter al af van het specifieke apparaat, evenals van de kosten ervan.

Bij het kiezen van een navigator met een registrar, moet u letten op de ondersteunde resolutie van het apparaat (hoe hoger, hoe beter de beeldkwaliteit), het formaat van de opgenomen video (het kan VGA of HD zijn). Je moet ook rekening houden met de kracht van de processor: deze moet de gelijktijdige werking van de navigator en de DVR aankunnen. Neem geen processors met een kloksnelheid lager dan 500 MHz, omdat het beeld dan onscherp kan zijn.

Voor- en nadelen van een "hybride" apparaat

Het eerste voordeel van dit apparaat is dat het geld bespaart. Gemiddeld kost zo'n apparaat ongeveer $ 50. Dit is veel minder dan wanneer je apart een navigator en een DVR zou kopen. Een ander voordeel is de ruimtebesparing op de voorruit. De twee afzonderlijke apparaten nemen meer ruimte in beslag en beperken ook het zicht van de bestuurder.

Ook heeft een navigator met een recorder een voordeel in de stroomvoorziening. Aangezien zowel de GPS-navigator als de DVR zijn aangesloten vanaf de sigarettenaansteker en er slechts één in de auto is, kan dit een probleem worden als er twee afzonderlijke apparaten zijn. Natuurlijk kun je dit probleem oplossen door een dubbele sigarettenaansteker te kopen of deze gadgets om de beurt te gebruiken, maar dit is niet altijd handig.

Wat betreft de negatieve aspecten, de belangrijkste daarvan zijn de beperkte mogelijkheden van de DVR. In dergelijke hybride apparaten zijn bijvoorbeeld recorders met de mogelijkheid van nachtopnamen of geluidsopnames zeer zeldzaam. Ook is de kijkhoek van de recorder "afgesneden" en is ongeveer 75 graden (meestal is de straal niet minder dan 120 graden). Ook zijn er problemen met de plaatsing van dit toestel. Het moet zo worden geplaatst dat de registrar het beste zicht op de weg heeft en de navigator gemakkelijk te bereiken is. Dit is niet zo eenvoudig om te doen en u zult op zoek moeten naar een compromisoplossing. Hoewel technologieën zich in een zeer snel tempo ontwikkelen, zullen specialisten na een tijdje ontdekken hoe de meeste van deze problemen kunnen worden opgelost.

Aanbevolen: