Voordelen En Nadelen Van OnePlus 7T Pro Pro

Inhoudsopgave:

Voordelen En Nadelen Van OnePlus 7T Pro Pro
Voordelen En Nadelen Van OnePlus 7T Pro Pro

Video: Voordelen En Nadelen Van OnePlus 7T Pro Pro

Video: Voordelen En Nadelen Van OnePlus 7T Pro Pro
Video: ЧЁРТОВА ДЮЖИНА НЕДОСТАТКОВ OnePlus 7T PRO II Без позитивного 2024, April
Anonim

De OnePlus 7T Pro is een smartphone die vrijwel direct na de 7 Serie 7 en 7 Pro modellen uitkwam. In tegenstelling tot de laatste werd de release van deze smartphone echter dubbelzinnig ontvangen.

Voordelen en nadelen van OnePlus 7T Pro
Voordelen en nadelen van OnePlus 7T Pro

Ontwerp

Door de gestroomlijnde body en het vrij zware gewicht (206 gram) ligt de telefoon niet lekker in de hand. Hij schuift constant naar buiten als je hem niet stevig vasthoudt, waardoor het bijna onmogelijk is om deze smartphone veilig in de hand te houden.

Het uiterlijk van het toestel is best stijlvol: het achterpaneel is niet fel, aangezien het uit een matte afwerking bestaat. Desondanks blijven er vingerafdrukken en sporen op zitten, dus je kunt deze OnePlus het beste in een hoesje dragen, vergeet daarbij niet dat het toestel erg onbetrouwbaar in de hand ligt.

Afbeelding
Afbeelding

De camera aan de voorkant was verborgen onder het lichaam. Als je er een foto op wilt maken, moet je hem omhoog duwen. Hoewel dit een ongebruikelijke ontwerpbeslissing is, is het het niet waard - het is erg onhandig om de camera in een hoes uit te schuiven.

Afbeelding
Afbeelding

De vingerafdruksensor zit onder het scherm en werkt dankzij bescherming tegen valse aanrakingen succesvol en snel genoeg, maar weigert natte vingers te herkennen.

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het mogelijk is om hier twee simkaarten te plaatsen, zal het uitbreiden van het interne geheugen met microSD-geheugenkaarten niet werken, aangezien er geen slot voor is.

Afbeelding
Afbeelding

Camera

De camera aan de voorkant heeft 16 MP en is gemaakt volgens een zeer hoge standaard. Detail is hier goed, maar autofocus lijdt. Het is nog steeds moeilijk voor AI om het hoofdonderwerp van de foto te achterhalen en de achtergrond een beetje te vervagen voor portretmodus.

Wat betreft de hoofdcamera, deze heeft drie lenzen. De belangrijkste heeft 48 MP. Er is PDAF-fase-autofocus met laserassistent, evenals optische fotostabilisatie, maar standaard is er een 12 MP-lens die 4 pixels in één kan combineren. Het verschil tussen hen zit in de eerste plaats in het kleurenpalet. Maar je kunt de lens eenvoudig wijzigen in de instellingen van de "Camera" -applicatie.

Afbeelding
Afbeelding

Er is een aparte 8MP telefotomodule. Het is nodig om op objecten in te kunnen zoomen. De maximale vergroting is X10.

Afbeelding
Afbeelding

De camera kan video's opnemen met een maximale resolutie van 4K met 30 frames per seconde, maar de kleuren zijn erg oververzadigd tijdens het fotograferen. 's Nachts produceert de camera ook qua detail en scherpte een goed beeld, maar er zijn nog wel wat kleine ruisjes.

Afbeelding
Afbeelding

Specificaties:

De OnePlus 7T Pro wordt aangedreven door een acht-core Qualcomm Snapdragon 855+ SoC gecombineerd met een Adreno 640 GPU met Android 10.0; OxygenOS 10.0.4. Het werkgeheugen varieert van 8 tot 12 GB, het interne geheugen is 256 GB, terwijl het niet uitbreidbaar is. De batterijcapaciteit is groot genoeg en bedraagt 4085 mAh, er is een 30 W snellaadmodus (Warp Charge).

Aanbevolen: