Cubot Rainbow 2: Review, Kenmerken Van Een Smartphone Met Twee Camera's

Inhoudsopgave:

Cubot Rainbow 2: Review, Kenmerken Van Een Smartphone Met Twee Camera's
Cubot Rainbow 2: Review, Kenmerken Van Een Smartphone Met Twee Camera's

Video: Cubot Rainbow 2: Review, Kenmerken Van Een Smartphone Met Twee Camera's

Video: Cubot Rainbow 2: Review, Kenmerken Van Een Smartphone Met Twee Camera's
Video: Dual Cameras for just $70? Cubot Rainbow 2 Review 2024, April
Anonim

De Chinese fabrikant doet soms wonderen. Een voorbeeld van zo'n meesterwerk is Cubot Rainbow 2, de goedkoopste smartphone met twee camera's.

Cubot regenboog 2
Cubot regenboog 2

Het Chinese bedrijf Cubot kan niet voldoende bekend worden genoemd bij andere meer geadverteerde fabrikanten van moderne mobiele apparaten. Maar tegelijkertijd heeft dit bedrijf een goed model Cubot Rainbow 2 uitgebracht, dat kan proberen concurrerend te worden in zijn goedkope segment. Het originele kenmerk van deze Chinese smartphone zijn de lage kosten, samen met het feit dat dit mobiele apparaat twee moderne camera's heeft.

Afbeelding
Afbeelding

Externe gegevens Cubot Rainbow 2

De afmetingen van deze smartphone zijn als volgt: de lengte is 144 millimeter, de breedte is 72 millimeter en de dikte is 7,9 millimeter. Deze telefoon weegt 156 gram. Gelanceerd door cubot rainbow 2 in goud, wit, blauw, zwart en rood. Een heel behoorlijk kleurenpalet. Met zo'n vrolijke regenboog kun je dit mobiele apparaat voor elke smaak en voor elke outfit kiezen. De smartphone zit in een minimalistische verpakking met het bedrijfslogo op de deksel van de doos. Het is geen slechte zet van deze fabrikant om zijn waren zo bescheiden te presenteren. Binnenin, in een siliconen bumper, zit de held van de gelegenheid zelf comfortabel.

Het display van de smartphone is zorgvuldig afgedekt met een beschermfolie. Opgemerkt moet worden dat voor een dergelijk kostenmodel deze ogenschijnlijk kleine details onverwacht een lust voor het oog zijn. De handleiding voor het apparaat is uitsluitend in het Engels, maar dit is al vooruitgang. Vaak zijn technische instructies in de moedertaal van het Hemelse Rijk. De "vreugde" eindigt daar niet. De fabrikant zorgde ook voor de ergonomie van deze goedkope telefoon. De randen zijn glad afgerond, waardoor dit mobiele apparaat zeer comfortabel in de hand van de gebruiker ligt.

Afbeelding
Afbeelding

Smartphonespecificaties

Cubot Rainbow 2 heeft een 5-inch display (1280 bij 720). Besturingssysteem gebaseerd op Android 7.0 Nougat-platform. Het hart van de smartphone is een 4-core processor MediaTek MT6580A met een kloksnelheid van 1,3 GHz. Het hoofdgeheugen is 1 GB. USB-stick 16 GB. Er is een slot voor microSD. Frontcamera met 5 megapixels. De hoofdcamera is 13 + 2 megapixels. Batterij 2350mAh.

Het is duidelijk dat dergelijke technische mogelijkheden van dit model klein zijn en niet aan een serieus "werkpaard" trekken. Slechts 1 GB RAM. Dit is een belangrijk nadeel van dit mobiele apparaat. Het mist ook 4G LTE-ondersteuning. Maar als LTE- en cube-prestaties niet zo belangrijk zijn, en de prijs de beslissende factor is, en tegelijkertijd ook een dubbele camera wordt aangeboden, dan is dit model precies goed voor geïnteresseerde kopers.

Aanbevolen: