Honor 10 Lite Voordelen En Nadelen

Inhoudsopgave:

Honor 10 Lite Voordelen En Nadelen
Honor 10 Lite Voordelen En Nadelen

Video: Honor 10 Lite Voordelen En Nadelen

Video: Honor 10 Lite Voordelen En Nadelen
Video: СТОИТ ЛИ ПОКУПАТЬ HONOR 10 LITE? ПЛЮСЫ И МИНУСЫ 2024, April
Anonim

Honor 10 Lite is een smartphone die in december 2018 door Honor is uitgebracht. De fabrikant richt zich op de camera, maar is deze smartphone je aandacht waard en is er wel behoefte aan?

Honor 10 Lite voordelen en nadelen
Honor 10 Lite voordelen en nadelen

Ontwerp

Honor heeft echt zijn best gedaan op het gebied van design - de smartphone ziet er best stijlvol uit. Op het eerste gezicht is het achterpaneel van de telefoon van glas, maar als je goed kijkt, begrijp je dat het van plastic is. Tegelijkertijd is de coating sterk genoeg - er zullen geen krassen verschijnen als u het apparaat in een zak met sleutels of kleingeld draagt. Het toestel is verkrijgbaar in drie kleurvarianten: hemelsblauw, blauw en zwart. Kleuren glinsteren prachtig. Afmetingen - 154,8 x 73,6 x 8 mm. Het gewicht is klein - 162 gram.

Beeld
Beeld

Het uiterlijk van elke smartphone is echter een nogal subjectief element. Sommige mensen houden misschien niet van de locatie van de camera aan de voorkant, die bovenaan zit en veel opvalt als ze eraan werken. Het kan eenvoudig worden verwijderd in de instellingen in het gedeelte "Inkeping". Er verschijnt een zwarte sluiter en de module is niet zichtbaar.

Beeld
Beeld

Als u deze functie niet gebruikt, is de schermresolutie 1080 bij 2340 pixels. Display diagonaal - 6, 21 inch. De vingerafdrukscanner bevindt zich aan de achterkant van de smartphone. Bovenop bevinden zich twee simkaartsleuven. Eén slot kan worden gebruikt voor geheugenkaarten tot 512 GB.

Beeld
Beeld

Hieronder vind je een koptelefoonpoort (3,5 mm), een microfoon, een microUSB 2.0 aansluiting en een speaker.

Camera

In reclame voor Honor 10 Lite richt de fabrikant zich op de camera. De hoofdcamera is een dubbele module. Als u op de technische kenmerken let, heeft elk van hen 13 MP en 2 MP. De onderste lens is verantwoordelijk voor de onscherpte en diepte van de foto.

Beeld
Beeld

Er is een nachtmodus, maar voor opnamen van hoge kwaliteit moet je de telefoon ongeveer 5 seconden stilhouden. Anders wordt de foto wazig.

Beeld
Beeld

Deze smartphone weet niet hoe hij video's in 4K moet opnemen, het is niet verwonderlijk - de prijscategorie is vanaf 15 duizend roebel. U kunt echter nog steeds een video opnemen in 1080 HD-kwaliteit met 30 FPS.

De applicatie "Camera" ondersteunt, naast vele modi ("Diafragma", "Nacht", "Portret", "Foto" en "Video"), ook "Pro". Dat wil zeggen dat de gebruiker alle parameters onafhankelijk kan aanpassen om de vereiste opnamekwaliteit te verkrijgen.

Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 24 MP, terwijl de videokwaliteit hetzelfde blijft. Autofocus is aanwezig.

Specificaties:

De Honor 10 Lite-smartphone wordt aangedreven door de Hisilicon Kirin 710-processor, die 8 cores heeft. RAM - 3GB. Intern geheugen - 32 of 64 GB, afhankelijk van de configuratie. De batterij is behoorlijk ruim - 3400 mAh. Het is genoeg voor ongeveer een dag actief gebruik, wat best veel is in vergelijking met de iPhone 11.

Aanbevolen: