Wat Is Beter: - Een Gps-navigator Of Een Telefoon Met Een Navigator?

Inhoudsopgave:

Wat Is Beter: - Een Gps-navigator Of Een Telefoon Met Een Navigator?
Wat Is Beter: - Een Gps-navigator Of Een Telefoon Met Een Navigator?

Video: Wat Is Beter: - Een Gps-navigator Of Een Telefoon Met Een Navigator?

Video: Wat Is Beter: - Een Gps-navigator Of Een Telefoon Met Een Navigator?
Video: Gps навигатор в Android - инструкция по использованию 2024, April
Anonim

Toeristen, automobilisten en reizigers hebben de mogelijkheid om hun activiteiten te vergemakkelijken door het gebruik van navigators. Zowel gps-navigators als telefoons die zijn uitgerust met een kaarttoepassing hebben hun voordelen. Hoe maak je een moeilijke keuze?

Wat is beter: - een gps-navigator of een telefoon met een navigator?
Wat is beter: - een gps-navigator of een telefoon met een navigator?

Cartografie voor gps-navigators

Een GPS-navigator kan een goede keuze zijn voor een automobilist. Ten eerste zijn de meeste gps-navigators "geslepen" speciaal voor het besturen van een auto - ze werken uitstekend bij hoge snelheden, ze worden niet beïnvloed door het ontbreken van internet. Ten tweede ontvangen ze informatie rechtstreeks van satellieten in de ruimte - het is bijna onmogelijk om te verdwalen met zo'n navigator.

Het is een van de meest populaire systemen voor gps-navigators in ons land - Navitel. Navitel-navigators zijn goedgekeurd door het Russische Cartografische Agentschap. De nauwkeurigheid van de gps-navigator, die informatie van satellieten ontvangt, is vrij hoog - het detail van de locatie bereikt vijf meter.

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties zijn zeer flexibel, modules zijn eenvoudig te updaten via internet. Bovendien kunt u eenvoudig meerdere applicaties installeren - deze methode is het meest geschikt om specifieke problemen op te lossen.

Mobiele applicaties ontvangen doorgaans informatie over de locatie van hun eigenaar via internet (gprs, 3G). Ze werken goed in stedelijke omgevingen, in de buurt van wifi-hotspots en zendmasten.

Yandex. Maps en Google. Maps

De zoekmachines Yandex en Google hebben cartografische systemen op hoog niveau gemaakt. Naast nauwkeurigheid en detail hebben Yandex en Google maps een systeem voor het ontvangen van nieuwe informatie van gewone gebruikers. Daarom leren Yandex. Maps en Google. Maps sneller over nieuwe winkels, parkeerplaatsen en ziekenhuizen dan andere kaartservices.

Android-navigators, smartphones op basis van iOS, Android, Windows Phone en BlackBerry kunnen Yandex. Maps en Google. Maps gebruiken. Vooral aantrekkelijk zijn gps-navigators met ondersteuning voor zoekmachine-mapping-applicaties - ze combineren de voordelen van mobiele applicaties en de onafhankelijkheid van gps-systemen.

Steek de navigator over met een smartphone

Deze taak is gesteld door de specialisten van de bedrijven Asus en Garmin. Asus is een toonaangevende computerfabrikant ter wereld, bekend om zijn laptops en tabletcomputers. Garmin is een leider in GPS-navigatie en kaarten. De ontwikkelaars wilden een smartphone maken die draait op het Windows Mobile-besturingssysteem en een volwaardige gps-navigator is. En dat deden ze meesterlijk!

De gemaakte telefoon kreeg de naam Garmin-Asus nuviPhone. Met het gps-navigatiesysteem van het apparaat kunt u onder alle weersomstandigheden zeer nauwkeurig uw locatie bepalen.

Aanbevolen: