Hoe Een Code Op Een Radiobandrecorder In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Code Op Een Radiobandrecorder In Te Voeren
Hoe Een Code Op Een Radiobandrecorder In Te Voeren

Video: Hoe Een Code Op Een Radiobandrecorder In Te Voeren

Video: Hoe Een Code Op Een Radiobandrecorder In Te Voeren
Video: How to Insert CODE on VW Gamma Radio Tape Player (Volkswagen Golf, Passat, etc.) 2024, April
Anonim

Een standaard radiobandrecorder die bij een auto wordt geleverd, kan om verschillende redenen niet bij de eigenaar passen: hij is bijvoorbeeld niet van de hoogste kwaliteit. In dit geval is het eenvoudig te vervangen door nieuwe apparatuur aan te schaffen in de juiste salon of door deze "uit de hand" te kopen.

Hoe een code op een radiobandrecorder in te voeren
Hoe een code op een radiobandrecorder in te voeren

instructies:

Stap 1

Installeer eerst de radio zelf. Volg daarbij de speciale instructies. De belangrijkste componenten van het apparaat worden daar gemarkeerd en de installatiemethode wordt stap voor stap beschreven. Daarnaast leest u in de handleiding over de mogelijke nuances bij het werken met een radiobandrecorder. Lees na installatie nogmaals de handleiding, controleer of je alle punten goed hebt ingevuld.

Stap 2

Schakel het instrument in nadat het installatieproces is voltooid. Daarna zal het systeem u vragen om een code in te voeren. Het kan er echter anders uitzien (het hangt allemaal af van welk merk en model uw radio is).

Stap 3

Het display kan u vragen om de code rechtstreeks in te voeren. Zodra u Code ziet, voert u de juiste cijfers in. Hier is een voorbeeld: uw code is 123456, wat betekent dat u achtereenvolgens op elk van de cijfers moet drukken (eerst 1, dan 2, enzovoort). Opgemerkt moet worden dat niet alle radio's de weergave van de ingevoerde code op het display ondersteunen. Zodra je de laatste toets indrukt, gaat het apparaat aan, maar alleen als je alles correct hebt opgegeven.

Stap 4

Als het opschrift Code In verschijnt, voert u uw code in met de toetsen één tot zes. Bevestig daarna de aangegeven cijfercombinatie door tegelijkertijd op de Mode- en Scan-knoppen te drukken en ze enkele seconden ingedrukt te houden.

Stap 5

Wanneer het woord Opslaan verschijnt, drukt u op twee toetsen tegelijk ("TP" en "TA"). Wacht vervolgens tot de code 1000 wordt weergegeven. Nu kunt u uw wachtwoord invoeren. Om dit te bevestigen, drukt u nogmaals op de eerder aangegeven knoppen en houdt u ze een paar seconden ingedrukt.

Stap 6

Wanneer u wordt gevraagd om een code in te voeren, kunt u deze ook invoeren, maar gebruik alleen de toetsen één tot en met vier. In dit geval, om bijvoorbeeld het cijfer 6 in te voeren, moet u zes keer op de knop drukken (dat wil zeggen, het aantal klikken komt overeen met elk cijfer van de code). Gebruik toets 5 en Omhoog of Omlaag om uw keuze te bevestigen.

Aanbevolen: