Hoe Een Code Op De Telefoon In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Code Op De Telefoon In Te Voeren
Hoe Een Code Op De Telefoon In Te Voeren

Video: Hoe Een Code Op De Telefoon In Te Voeren

Video: Hoe Een Code Op De Telefoon In Te Voeren
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Maart
Anonim

Absoluut elke mobiele telefoon biedt de functie van het invoeren van wachtwoorden voor verschillende doeleinden. De gebruiker kan een verbod instellen op het inschakelen van de telefoon, de toegang tot de afzonderlijke secties en de simkaart. Er is een speciaal gedeelte voor het invoeren van een wachtwoord op de telefoon.

Hoe een code op de telefoon in te voeren
Hoe een code op de telefoon in te voeren

Het is nodig

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Ongeacht voor welke functie van de telefoon u een wachtwoord wilt instellen, alle acties van deze soort kunnen worden uitgevoerd in het profielgedeelte op het apparaat. Om bij dit gedeelte te komen, moet u deze stappen volgen.

Stap 2

Open het hoofdmenu van uw mobiele telefoon. Hier vindt u het pictogram "Opties" (dit pictogram kan ook "Instellingen" worden genoemd). Open dit gedeelte. Zoek daarna het menu "Beveiliging" erin. Met dit menu kunt u wachtwoorden instellen voor de volgende acties: de telefoon inschakelen, een simkaart gebruiken, toegang krijgen tot afzonderlijke delen van de telefoon (berichten, contacten, oproepen en multimedia). Houd er rekening mee dat niet alle telefoons voorzien in het instellen van een wachtwoord voor verschillende secties, en dat ze zich alleen beperken tot het instellen van een code voor het gebruik van een simkaart en het inschakelen van de telefoon.

Stap 3

Ga naar het gedeelte "Beveiliging" en selecteer vervolgens het item dat u nodig hebt om een wachtwoord in te stellen. Als u het gebruik van de simkaart wilt beperken, heeft u een pincode nodig (deze staat aangegeven op de plastic simkaarthouder). Als u een wachtwoord moet invoeren voor het inschakelen van de telefoon en zijn bepaalde secties, moet u de juiste code invoeren (standaard ziet deze code eruit als vier enen of vier nullen).

Stap 4

Nadat u een wachtwoord op uw mobiele telefoon heeft ingesteld, moet u de vooraf ingestelde code invoeren om bepaalde telefoonfuncties uit te voeren. Deze functie is relevant in een situatie waarin de gebruiker de toegang van andere mensen tot de telefoon wil beperken.

Aanbevolen: