Hoe Een Code In Te Voeren Op Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Een Code In Te Voeren Op Beeline
Hoe Een Code In Te Voeren Op Beeline

Video: Hoe Een Code In Te Voeren Op Beeline

Video: Hoe Een Code In Te Voeren Op Beeline
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, April
Anonim

Als u onlangs een Beeline-simkaart hebt gekocht, moet u in sommige gevallen een speciale beveiligingscode invoeren om deze te activeren. Onlangs is de initiële controle standaard uitgeschakeld, dus de invoer ervan is alleen in speciale gevallen vereist.

Hoe een code in te voeren op Beeline
Hoe een code in te voeren op Beeline

Noodzakelijk

documentatie van uw simkaart

instructies:

Stap 1

Veeg de speciale beschermlaag van de pincode van je simkaart. Het bevindt zich meestal in de documentatie of op een speciaal plastic oppervlak dat voorheen uw kaart vasthield. Houd er rekening mee dat de codes correct moeten worden ingevoerd, want als u meer dan drie keer de verkeerde code invoert gedurende de gehele periode van gebruik van de simkaart, wordt deze geblokkeerd. Er zijn ook andere combinaties om het te ontgrendelen, maar het is beter om het niet te riskeren.

Stap 2

Schakel uw telefoon in en voer, wanneer u om een pincode wordt gevraagd, de combinatie in het daarvoor bestemde veld van uw scherm in. Als je alles correct hebt ingevoerd, start de telefoon op en kun je bewerkingen uitvoeren met de simkaart. Als u in de toekomst, om veiligheidsredenen, geen pincode gaat gebruiken, schakel het verzoek dan uit in de beveiligingsinstellingen van de telefoon.

Stap 3

Als u niet wilt dat iemand anders bewerkingen met uw telefoon uitvoert, stelt u de controle van het telefoonbeveiligingswachtwoord in hetzelfde menu-item in; het kan meerdere keren achter elkaar worden ingevoerd en zelfs als u een fout maakt, wordt de telefoon niet vergrendeld. Dit garandeert echter niet de veiligheid van de simkaart, aangezien deze uit de telefoon kan worden verwijderd.

Stap 4

Houd er rekening mee dat sommige bewerkingen met uw SIM-kaart bevestiging vereisen in de vorm van het invoeren van een pincode. Gooi daarom, zelfs als u het verzoek uitschakelt in de beveiligingsinstellingen van uw telefoon, de documentatie van uw SIM-kaart, die de wachtwoorden voor het ontgrendelen van de simkaart. Ook wanneer uw SIM-kaart opnieuw wordt uitgegeven vanwege verlies of onder andere omstandigheden, wordt de pincode vervangen door een nieuwe - meestal naar 0000 en standaard is het verzoek in dergelijke gevallen uitgeschakeld.

Stap 5

Als u de pincode van de simkaart van de Beeline-operator wilt weten, moet u naast de simkaart zelf ook uw identiteitsdocumenten verstrekken aan het abonneeservicebureau van het bedrijf, want als het nummer niet op uw naam is geregistreerd, zult u dergelijke informatie niet verstrekken.

Aanbevolen: