Een Versterker Aansluiten Op Een Radiobandrecorder Tape

Inhoudsopgave:

Een Versterker Aansluiten Op Een Radiobandrecorder Tape
Een Versterker Aansluiten Op Een Radiobandrecorder Tape

Video: Een Versterker Aansluiten Op Een Radiobandrecorder Tape

Video: Een Versterker Aansluiten Op Een Radiobandrecorder Tape
Video: How to connect a tape recorder up 2024, April
Anonim

Moderne autoluidsprekersystemen vallen op door hun functionaliteit. Meestal kan dergelijke akoestiek worden aangesloten op een radiobandrecorder volgens het gebruikelijke principe van "één luidspreker op één kanaal toepassen". Daarnaast is er ook een gecombineerde methode om het type speaker aan te sluiten dat je nodig hebt om de speakers op de juiste manier te belasten.

Een versterker aansluiten op een radiobandrecorder tape
Een versterker aansluiten op een radiobandrecorder tape

instructies:

Stap 1

Momenteel wordt de gemengde verbindingsmethode speciaal gebruikt voor het bouwen van speciale brugversterkers voor eventuele radiobandrecorders in de auto, waarmee u het beste en hoogste geluid van de luidsprekers kunt bereiken. We zullen precies het gemengde type verbinding beschouwen. De oplossingen die wij bieden vragen geen serieuze geld- en tijdsinvestering van u, bovendien zijn ze herhaaldelijk door automobilisten in de praktijk getest.

Voor de gecombineerde aansluitmethode zijn alle merken radiobandrecorders met brugversterkers met een vermogen van meer dan 20 W per luidspreker geschikt. Modellen met twee- of vierkanaalsversterkers met een lager vermogen worden geïnstalleerd op een rechte plug-naar-recipiëntbasis, wat vrij eenvoudig is.

Stap 2

Voor de gecombineerde methode hebben we 2 cinch-ingangskabels nodig. Met deze methode kunt u de geluidskwaliteit van uw luidsprekers aanzienlijk verbeteren, zelfs met een goedkope radio. De meeste goedkope radiobandrecorders hebben kleine coaxiale of breedband-frontluidsprekers, die vanwege hun lage dichtheid en middelmatige akoestische vormgeving van het geluidssignaal overbelasting van de luidsprekers kunnen veroorzaken, wat zelfs bij een gemiddeld radiovolume tot geluidsvervorming zal leiden.

Stap 3

Om dit te elimineren, hebben we een hoogdoorlaatfilter nodig. Het wordt ook aanbevolen om bij het aansluiten eerste-orde geluidsfilters te gebruiken met een universele frequentie in de orde van 90-160 Hz. Toegegeven, de keuze van een dergelijke draad hangt grotendeels af van de kenmerken van de kop van het audiosysteem zelf en het algemene akoestische ontwerp.

Stap 4

Als alternatief kunt u met deze stekker ook gewone patchkabels gebruiken. Het is waar dat het nodig is om hun doorsnede correct te selecteren, na overleg met de verkoper bij de autodealer, zodat de geluidsweergave niet verslechtert wanneer de versterker is aangesloten. De hele klus om door een versterker te gaan, is om de juiste kabels te vinden die niet leiden tot verlies van geluidskwaliteit.

Aanbevolen: