Hoe Een Code Op Een Bandrecorder In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Code Op Een Bandrecorder In Te Voeren
Hoe Een Code Op Een Bandrecorder In Te Voeren

Video: Hoe Een Code Op Een Bandrecorder In Te Voeren

Video: Hoe Een Code Op Een Bandrecorder In Te Voeren
Video: How to Record Digital Audio onto a Cassette Tape 2024, April
Anonim

Om gebruik na diefstal te voorkomen, vereisen veel autoradio's dat een code moet worden ingevoerd wanneer deze is ingeschakeld. Tegelijkertijd maken fabrikanten, als extra beveiligingsmaatregel, soms de volgorde van een set code niet duidelijk.

Hoe een code op een bandrecorder in te voeren
Hoe een code op een bandrecorder in te voeren

instructies:

Stap 1

Vraag bij de aankoop van een gebruikte autoradio de vorige eigenaar om de documenten die bij de leveringsset zitten. Ten eerste weet je zeker dat het apparaat niet wordt gestolen en ten tweede kom je er achter wat de code is.

Stap 2

Probeer eerst deze methode om code te typen. Zet de radio aan en wacht tot het woord CODE en vier koppeltekens op de indicator verschijnen. Druk op de knop om de eerste vaste instelling (deze wordt aangeduid met het cijfer 1) zo vaak in te schakelen dat het aantal klikken overeenkomt met het eerste cijfer van het wachtwoord. Voer het tweede cijfer op dezelfde manier in met de tweede inschakelknop voor vaste instellingen, enzovoort. Nadat u alle vier de tekens hebt getypt, drukt u op de knop om de vijfde instelling in te schakelen en de bandrecorder zal werken.

Stap 3

Als deze methode niet helpt, probeer dan de code op dezelfde manier in te voeren, maar druk in plaats van de vijfde voorkeuzeknop tegelijkertijd op de RDS- en TP-toetsen.

Stap 4

Probeer ook de volgende methode: gebruik de joystick om het eerste cijfer van de code te selecteren, druk vervolgens op de pijl-omlaag en voer de rest van de cijfers op dezelfde manier in. Nadat u het laatste teken hebt getypt, houdt u de joystick naar beneden totdat het apparaat begint te werken.

Stap 5

Als u een numeriek toetsenbord met 10 toetsen hebt, typt u de code erop en houdt u de cijfertoets 6 lang ingedrukt.

Stap 6

Als u de code niet op een van de gespecificeerde manieren hebt ingevoerd en de instructies voor het kiezen ervan niet zijn gespecificeerd, probeer dan niet verder te proberen de radiorecorder te ontgrendelen, aangezien het aantal pogingen om het wachtwoord in te voeren beperkt is. Neem contact op met de ondersteuningsdienst van de fabrikant en daar, wanneer u de documenten voor de bandrecorder verstrekt, wordt hen mogelijk verteld in welke volgorde de code gratis moet worden gekozen. Als de pogingen zijn uitgeput en het apparaat volledig is vergrendeld, wordt het ontgrendelen betaald.

Aanbevolen: