Hoe Kiest U De Kiestoonmodus

Inhoudsopgave:

Hoe Kiest U De Kiestoonmodus
Hoe Kiest U De Kiestoonmodus

Video: Hoe Kiest U De Kiestoonmodus

Video: Hoe Kiest U De Kiestoonmodus
Video: Hoe kiest u de juiste thermostatische radiatorafsluiter (TRV) - IMI Hydronic Engineering 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee manieren om een telefoonnummer te kiezen: toon en puls. Puls kiezen is gebruikt in vaste telefoons met een draaiknop. Moderne apparaten maken gebruik van toonkiezen.

Hoe kiest u de kiestoonmodus
Hoe kiest u de kiestoonmodus

instructies:

Stap 1

De pulsmodus wordt meestal standaard gebruikt in de telefooninstellingen. Het kan worden onderscheiden van de tonale door zijn karakteristieke craquelé. Bij toonkiezen is een individuele toon te horen. Maar wanneer u een autoinformer gebruikt, moet u verschillende cijfercombinaties indrukken, wat in deze kiesmodus onmogelijk is. Om de toonkiezen kort in te schakelen, drukt u op "*" en vervolgens op de gewenste toets. Maar bij de volgende oproep wordt de toonmodus uitgeschakeld.

Stap 2

Om de pulskiesmodus om te zetten in toon, moet u vertrouwd raken met de instructies voor een specifieke telefoon. Bij Siemens Gigaset-telefoons wordt de toonmodus geactiveerd door de volgende combinatie te gebruiken: druk op de beltoets en roep de functie op door "10" te kiezen. Klik in het menu dat verschijnt op knop 1 (toonmodus).

Stap 3

In VoxteL-telefoons, om de toonmodus te gebruiken, drukt u op de "programmeerknop" en vervolgens op de toetsencombinatie "* -2-2". Nadat de pieptoon klinkt, drukt u nogmaals op "*" en de knop "Programmeren". Ook in DECT-telefoons op de basis is er een knop om de pulsmodus naar toon te schakelen.

Stap 4

In moderne Panasonic-telefoons is de toonmodus aan de zijkant van het basisstation ingeschakeld. Verplaats de schuifregelaar naar TONE (toonkiesmodus). Ga bij oudere modellen naar het telefoonmenu, zoek het item "Oproepprogrammering" en selecteer "Toetstoonmodus". Houd er rekening mee dat er uitzonderingen zijn in de telefooninstellingen. Als u dit item niet kunt vinden, lees dan de instructies.

Aanbevolen: