Hoe Kiest U Een Tariefplan Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Kiest U Een Tariefplan Beeline
Hoe Kiest U Een Tariefplan Beeline

Video: Hoe Kiest U Een Tariefplan Beeline

Video: Hoe Kiest U Een Tariefplan Beeline
Video: Quanta 1K6E - БЕСПЛАТНАЯ разблокировка, смена IMEI, фикс. ТТЛ, прошивка, восстановление, "игла" 2024, Mei
Anonim

Beeline biedt een keuze uit meer dan tien tariefplannen voor abonnees in alle steden van Rusland. De officiële website van Beeline biedt de mogelijkheid om op twee manieren een tarief te kiezen: per categorie of met behulp van een tariefgids.

Hoe kiest u een tariefplan Beeline
Hoe kiest u een tariefplan Beeline

Selectie van tarieven per categorie

Nadat u de officiële site beeline.ru bent binnengegaan, gaat u naar het gedeelte "Tarieven" en klikt u op het tabblad "Selecteer een tarief per categorie". Kies vervolgens het mobiele apparaat dat u wilt aansluiten - tablet, mobiele telefoon of usb-modem. Vink het vakje aan naast de antwoorden op de vragen over waar je gaat bellen en welk betalingssysteem je voorkeur heeft. De site vertelt je direct over de adviestarieven.

Door de rij met antwoorden aan te vinken dat u een mobiele telefoon gaat gebruiken om Beeline-nummers te bellen, ziet u dat de site u aanraadt om aandacht te besteden aan de tariefgroep "Zero Doubt". Deze tarieven bieden gunstige voorwaarden voor onbeperkte communicatie met Beeline-abonnees in de thuisregio en in heel Rusland. Wanneer u de optie "Mijn Beeline" activeert, kunt u gratis naar Beeline-nummers in Rusland bellen.

Als u in de antwoordregel op de site aangeeft dat u naar andere steden en landen gaat bellen, geeft de dienst informatie over het "Welkom"-tarief met de laagste prijzen voor interlokale en internationale gesprekken. Door het vakje "Special" aan te vinken, kunt u meer te weten komen over de tarieven Beeline "Mobiele pensioengerechtigde" en "Eerste kind". "Mobiele gepensioneerde" is optimaal voor die Beeline-abonnees die het vaakst bellen naar 5 geselecteerde nummers in hun thuisregio. Met het kindertarief kunt u zelfs met nulsaldo bellen en sms'en.

Beeline tariefgids

Er is nog een andere manier om erachter te komen welk Beeline-tarief voor u geschikt is. Met behulp van de tariefgids op de website beeline.ru kunt u het meest geschikte en voordelige tarief voor uzelf of uw dierbaren kiezen. Klik op het tabblad "De Tariefgids gebruiken". Kies eerst het mobiele apparaat dat u gaat gebruiken - mobiele telefoon, tablet of USB-modem, en beantwoord vervolgens een paar eenvoudige vragen. Wie kiest voor een tariefplan voor een mobiele telefoon, moet aangeven waar hij het vaakst belt - naar Beeline-nummers of verschillende mobiele operators, naar andere steden, naar de GOS-landen of naar andere landen.

Bedenk hoeveel minuten u per dag aan de telefoon praat, hoeveel berichten u verzendt, voer uw gegevens in de daarvoor bestemde velden van de dienst in. Controleer of je mobiel internet gebruikt. Heb je het nodig om mail en nieuws te bekijken, of download je liever muziek en video's. Wanneer alle velden van de tariefcalculator zijn ingevuld, hoeft u alleen maar op de knop "tarief selecteren" te klikken, de dienst zal onmiddellijk zijn aanbevelingen doen.

Aanbevolen: