Hoe U De Juiste Smartwatch Kiest Voor Gebruik Met Uw Smartphone

Hoe U De Juiste Smartwatch Kiest Voor Gebruik Met Uw Smartphone
Hoe U De Juiste Smartwatch Kiest Voor Gebruik Met Uw Smartphone

Video: Hoe U De Juiste Smartwatch Kiest Voor Gebruik Met Uw Smartphone

Video: Hoe U De Juiste Smartwatch Kiest Voor Gebruik Met Uw Smartphone
Video: How to Pick an Android Smartwatch: 2021 Holiday Buying Guide to Hottest Watches Currently Available 2024, Mei
Anonim

Een smartwatch is voor iedereen een handig, maar nog niet bekend gadget. Fabrikanten brengen voortdurend nieuwe modellen van "slimme" horloges uit, dus laten we eens kijken naar de principes van hun keuze om uw leven nog comfortabeler te maken.

Hoe u de juiste smartwatch kiest voor gebruik met uw smartphone
Hoe u de juiste smartwatch kiest voor gebruik met uw smartphone

Met behulp van een smartwatch kun je bijvoorbeeld een oproep beantwoorden, sms lezen zonder een enorme telefoon uit je zak te halen. Bovendien helpen veel slimme horloges de drager om een gezonde levensstijl te leiden - om gewicht, lichamelijke activiteit en welzijn onder controle te houden. Maar niet elk model zal de toekomstige eigenaar helemaal tevreden laten met de nieuwe gadget. Hier zijn enkele van de vereisten waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een smartwatch:

Niet elk smartwatch-model ondersteunt elke smartphone. Er zijn bijvoorbeeld horlogemodellen die alleen zijn ontworpen om te werken met iOS-apparaten of Android-telefoons. Dit punt moet worden verduidelijkt alvorens te kopen!

Door het horloge aan een smartphone te koppelen, kunt u SMS en e-mail lezen, bellen en gebeld worden en meldingen ontvangen van sommige applicaties die op de telefoon zijn geïnstalleerd. Misschien is het handiger als je op het horloge zelf applicaties kunt installeren, maar goedkopere opties (met een vaste set geïnstalleerde software) zijn redelijk werkbaar en functioneel.

Belangrijk! Als je gaat sporten, zorg dan voor je gezondheid, let op die uren waarop programma's voor het monitoren van fysieke activiteit al vooraf zijn geïnstalleerd, enz.

Moderne smartwatches zijn er in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld zeer elegante horloges vinden die zijn ontworpen voor rijke klanten of speciale sportopties die weer- en schokbestendig zijn. Er zijn ook goedkope instapopties in een plastic behuizing.

De batterijduur van een smartwatch op een enkele lading is een belangrijke indicator. Helaas is dit cijfer voor de meeste horloges klein, wat voor veel ongemak kan zorgen voor de eigenaar, omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om het horloge midden in een werkdag of training op te laden.

De getoonde tijden zijn afhankelijk van het type en de grootte van het scherm dat in de klok is ingesteld. Het meest zuinig is een monochroom scherm, maar je kunt ook horloges vinden met een kleurenscherm en acceptabele autonomie.

Helaas is dit niet het minst belangrijke criterium bij het kiezen van gadgets. Een modern multifunctioneel horloge, gemaakt in een stalen kast met een echt lederen band, kan een bedrag kosten dat vergelijkbaar is met de prijs van de meest prestigieuze smartphone of tablet. Degenen die niet veel geld aan zoiets willen uitgeven, kunnen worden geadviseerd om aandacht te besteden aan budgettegenhangers, maar de mogelijkheden van dergelijke apparaten zijn in de regel minimaal.

Aanbevolen: