Windows Starten In De Navigator

Inhoudsopgave:

Windows Starten In De Navigator
Windows Starten In De Navigator

Video: Windows Starten In De Navigator

Video: Windows Starten In De Navigator
Video: ЗАПУСК windows на навигаторе. 2024, Mei
Anonim

Om extra functionaliteit aan de navigator toe te voegen, kunt u er een softwareschil in installeren waarmee u naast de standaardtoepassingen verschillende toepassingen kunt gebruiken. Zo heb je naast de navigator ook een zakcomputer.

Windows starten in de navigator
Windows starten in de navigator

Het is nodig

  • - een computer;
  • - navigator.

instructies:

Stap 1

Installeer Windows CE 5 op uw navigator, het is een speciale shell ontworpen voor GPS-navigators. Download de shell-installatiebestanden en sluit de navigator aan op de computer en kopieer vervolgens alle informatie van de geheugenkaart naar de harde schijf. Formatteer uw SD-kaart om Windows op uw navigator te installeren.

Stap 2

Pak het gedownloade archief uit in een willekeurige map. Kopieer de navigatiesoftware langs de juiste paden. Plaats de geheugenkaart in de navigator. Schrijf alle shell-instellingen in het Addons.txt-bestand.

Stap 3

Merk op dat de menuknoppen in omgekeerde volgorde staan. De set pictogrammen bevindt zich in het Data.zip-archiefbestand. Schrijf in de sectie Autostart een lijst met toepassingen die automatisch worden gestart wanneer Windows in de navigator wordt gestart. Voeg in het gedeelte Modules de modules toe vanuit het hoofdmenu.

Stap 4

Installeer de Active Sync pc-synchronisatietoepassing op uw computer om de Windows-installatie op uw navigator voor te bereiden, en u hebt ook de register-editor van Register Workshop nodig. Start de navigator en sluit deze aan op de computer, ga erin, zorg ervoor dat het bestand explorer.exe in de Windows-map staat. Open het Register Workshop-programma, klik op de snelkoppeling "Mobiel apparaat", het scherm toont het register van de navigator.

Stap 5

Ga naar het register op HKEY_LOCAL_MACHINE / init, zoek daar de Launch50-regel, verander de waarde van deze sleutel in explorer.exe en start de navigator opnieuw. Ga naar de register-editor, zoek de HKEY_LOCAL_MACHINE / system / Explorer / Shell Folders-tak daar, verander de waarden van de Desktop- en Programs-sleutels respectievelijk in ResidentFlash / Desktop, evenals ResidentFlash / Programs. Om de lijst met programma's die in de shell worden gebruikt te beheren, gaat u naar het hoofdmenu, selecteert u Uitvoeren en voert u de opdracht ResidentFlash2 in.

Aanbevolen: