Hoe De Speler Opnieuw Op Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Opnieuw Op Te Starten
Hoe De Speler Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe De Speler Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe De Speler Opnieuw Op Te Starten
Video: Opstartproblemen met Windows 10 oplossen [Volledige tutorial] 2024, April
Anonim

Spelers maken ons leven veel gemakkelijker, zodat je altijd de nieuwste afleveringen van je favoriete serie bij je hebt en in de rij naar muziek kunt luisteren, en niet de gesprekken van andere mensen. Echter, net als bij elke andere techniek, hebben spelers de gewoonte om te bevriezen wanneer je ze het meest nodig hebt. In de meeste gevallen zal het herstarten van de speler een onverwacht probleem oplossen.

Hoe de speler opnieuw op te starten
Hoe de speler opnieuw op te starten

Noodzakelijk

  • - instructie;
  • - een naald, speld of paperclip;

instructies:

Stap 1

Als je thuis bent, zoek dan naar instructies. Dit punt mag niet worden verwaarloosd. Nu zijn er veel verschillende modellen van spelers en de regels voor hun werking verschillen soms aanzienlijk. Het opnieuw opstarten van de speler is een standaardactie die in elke gebruikershandleiding zou moeten worden voorgeschreven. Als u de instructies kwijtraakt of als u niet thuis bent, kunt u proberen de speler zelf opnieuw op te starten.

Stap 2

Druk op de aan/uit-knop van de speler en houd deze ingedrukt totdat het scherm uitgaat. Druk vervolgens nogmaals op de knop en schakel het apparaat in.

Stap 3

Als het apparaat niet reageert, zoek dan naar een reset-gaatje in de behuizing. Het bevindt zich meestal aan de achterkant of zijkant van de speler en is gemarkeerd met de woorden "Reset". Steek de naald met een stomp uiteinde in het gat. Als je geen naald hebt, is een speld, tandenstoker, paperclip, pen of automatische potloodvulling voldoende. De beugel van de oorbel kan meisjes helpen. Houd ingedrukt totdat de speler wordt uitgeschakeld. Zet hem vervolgens aan met de aan/uit-knop.

Stap 4

Soms is het nodig om de speler opnieuw op te starten, samen met "Resert" op een andere knop te drukken om het opnieuw opstarten te forceren. Probeer de aan / uit-knop tegelijkertijd met Opnieuw in te houden - dit is de meest waarschijnlijke combinatie. Als het niet werkt, zoek dan naar informatie over het opnieuw opstarten van de speler voor uw specifieke model. Experimenteer niet zelf met het vinden van de juiste combinatie.

Stap 5

Als de speler niet reageert op het indrukken van de knoppen, sluit deze dan aan op de computer terwijl de stroom is uitgeschakeld en wacht tot de speler wordt gedetecteerd als een extern apparaat. Gebruik de installatie-cd en start deze opnieuw op met behulp van het herstelprogramma volgens de instructies op het scherm. Belangrijk: na herinstallatie via een speciaal programma gaan alle bestanden op de speler verloren. Als de speler daarna niet opnieuw opstart of niet wordt gedetecteerd bij aansluiting op een computer, neem dan contact op met het servicecentrum.

Aanbevolen: