Hoe IQOS-versies 2.4 En 3 Opnieuw Op Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe IQOS-versies 2.4 En 3 Opnieuw Op Te Starten
Hoe IQOS-versies 2.4 En 3 Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe IQOS-versies 2.4 En 3 Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe IQOS-versies 2.4 En 3 Opnieuw Op Te Starten
Video: Разбираем Iqos 3 - Удивили качеством! 2024, April
Anonim

IQOS is een populaire gadget die is gemaakt voor diegenen die van gewone sigaretten af willen ten gunste van hun min of meer nuttige tegenhangers. Maar aangezien IQOS een elektronisch apparaat is, kan het problemen hebben met de werking. Hoe verschillende versies van IQOS opnieuw op te starten?

Hoe IQOS-versies 2.4 en 3 opnieuw op te starten
Hoe IQOS-versies 2.4 en 3 opnieuw op te starten

Hoe IQOS werkt

IQOS is een elektronisch verwarmingssysteem voor tabak. Het werkingsprincipe is gebaseerd op de innovatieve HeatControl-technologie. Voor verwarming worden gespecialiseerde sticks gebruikt, die in het systeem worden geplaatst. Binnen een paar minuten warmt IQOS op tot 350 graden, en deze temperatuur wordt tijdens het roken op 350 graden gehouden.

Door dit werkingsprincipe zal de tabak niet verbranden, zoals bij een gewone sigaret, die bij de verbranding van tabak veel dampen en schadelijke stoffen afgeeft.

Voorzorgsmaatregelen

  1. IQOS is een apparaat voor het gebruik van tabaksproducten, daarom mag het niet aan kinderen worden gegeven of door kinderen worden gebruikt.
  2. De gadget heeft geen enkele bescherming tegen vocht, daarom wordt het niet aanbevolen om IQOS met natte handen te nemen of het apparaat in de regen te gebruiken.
  3. Het is belangrijk om de stokhouder van tijd tot tijd schoon te maken. Tabaksresten bederven niet alleen de smaak, maar tasten ook de werking van het apparaat aan.
  4. De IQOS-batterij verdraagt geen vorst, dus de indicatoren kunnen bij vorst gaan knipperen.

Bij problemen met het apparaat is het raadzaam om het naar een servicecentrum te brengen. Dit komt doordat bijna alle serieuze problemen te maken hebben met de firmware of het bord.

Afbeelding
Afbeelding

Bedieningstips

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van een sigaret:

  1. Er mogen alleen originele sticks worden gebruikt. Sommige bedrijven hebben geleerd om stokken vakkundig te vervalsen, maar ze bederven de gadget, zelfs rekening houdend met de lage kosten.
  2. Om het roken te verbeteren, is het de moeite waard om de tabak goed op te warmen. Dan zullen de eerste paar trekjes helderder en intenser zijn.
  3. Het apparaatje is niet geschikt voor wie wil stoppen met roken, omdat de sticks voor IQOS ook nicotine bevatten.
  4. Zelfs als de gadget geen rook produceert bij het gebruik van IQOS, is er nog steeds een vage geur. Gelukkig verdwijnt het vrijwel direct. Daarom kan de gebruiker IQOS zowel binnen als in de auto gebruiken.

Als de gebruiker de belangrijkste principes van het gebruik van de elektronische IQOS-sigaret volgt, kan het apparaat hem vele jaren van dienst zijn. Het is heel goed mogelijk dat het gebruik van dit innovatieve apparaat een persoon niet alleen de mogelijkheid geeft om gezond te blijven, maar ook om het plezier van gewoon roken niet te verliezen.

IQOS opnieuw opstarten

Omdat IQOS een elektronisch gadget is, kan het soms vastlopen, vastlopen of werkprocessen op de indicator verkeerd weergeven. Daarom hebben de ontwikkelaars een functie voorzien om het apparaat opnieuw op te starten. In dezelfde eerste versie is het niet moeilijk om opnieuw op te starten, houd gewoon twee knoppen tegelijk ingedrukt - "Power on" en "Auto-cleaning of the holder". Het is voldoende om deze knoppen 5-6 seconden ingedrukt te houden om het apparaat opnieuw op te starten.

Om het apparaat van versie 2.4 of 2.4 Plus opnieuw op te starten, moet u de andere knoppen ingedrukt houden - dit is de aan / uit-knop en de Bluetooth-knop. Het is de moeite waard om ze 2-3 seconden vast te klemmen. De knipperende indicatoren geven aan dat het apparaat opnieuw wordt opgestart. In de derde versie moet u op de knop op de oplader drukken. Je moet het 8 seconden vasthouden. Zodra alle IQOS-lampjes gaan branden en wit beginnen te knipperen, wordt het apparaat opnieuw opgestart.

Afbeelding
Afbeelding

Het opnieuw opstarten van de gadget kan handig zijn tijdens het schoonmaken of demonteren van het apparaat, maar het is de moeite waard om te onthouden: zelfs als IQOS normaal werkt, moet je het nog steeds elke 14 dagen opnieuw opstarten voor preventieve doeleinden. Het meest voorkomende gebruik van nulstelling is wanneer de oplaad- of reinigingslampjes rood knipperen.

In het geval dat de gebruiker om wat voor reden dan ook de gadget niet opnieuw kan opstarten, of als de indicatoren op geen enkele manier reageren op de opname van IQOS, is het de moeite waard om contact op te nemen met de technische ondersteuning voor hulp door contact op te nemen met het telefoonnummer: 8-800-301- 47-67. Als het opnieuw opstarten niet wordt uitgevoerd en het apparaat onder de garantie valt, moet u het niet demonteren, maar naar de winkel brengen waar het gadget is gekocht.

Anders, als alles correct is gedaan, zal het opnieuw opstarten van IQOS niet al te veel tijd in beslag nemen van de gebruiker. Het belangrijkste in deze kwestie is om niet te vergeten dat het opnieuw opstarten van IQOS een verplichte preventieve procedure is die ongeveer twee keer per maand moet worden uitgevoerd.

Een belangrijk punt: om de status en status van het apparaat gemakkelijk te controleren, kun je een speciale IQOS-applicatie voor een mobiel apparaat installeren.

Een paar tips

Je moet je IQOS-apparaat in verschillende gevallen opnieuw opstarten:

  1. Er heeft zich te veel tabak in de machine opgehoopt.
  2. Tijdens het gebruik heeft de gebruiker op de verkeerde knop gedrukt.
  3. De onderdelen van je IQOS-apparaat zijn te heet.
  4. Storing in de firmware of in de software van het apparaat.

In het geval dat het apparaat tijdens het opnieuw opstarten van de gadget nog steeds rood blijft knipperen, kan dit alleen maar betekenen dat de IQOS-houder defect is.

Afbeelding
Afbeelding

Mogelijke oorzaken van storingen zijn onder meer vervuiling van de planken met teer, reinigingsmiddelen of tabaksolie. Dit probleem wordt op twee manieren opgelost: de IQOS-gebruiker moet ofwel competente hulp zoeken bij de medewerkers van het servicecentrum, of zijn gadget zelf demonteren tot aan de microschakelingen.

Aanbevolen: