Verificatie Inschakelen

Inhoudsopgave:

Verificatie Inschakelen
Verificatie Inschakelen

Video: Verificatie Inschakelen

Video: Verificatie Inschakelen
Video: Enable Authentication and Authorization with Azure Active Directory and Spring Security 2024, Mei
Anonim

Voor het configureren van een e-mailclient om berichten te ontvangen met behulp van het POP3-protocol, hoeft u slechts voor vier parameters gegevens te verstrekken: mailserver voor inkomende e-mail, verbindingstype, poort en authenticatie (SMTP-authenticatie). Zorg ervoor dat de autorisatie van inkomende e-mail in de e-mailclient is voltooid!

Verificatie inschakelen
Verificatie inschakelen

Het is nodig

  • - Microsoft Outlook;
  • -Microsoft Outlook Express;
  • - De vleermuis!

instructies:

Stap 1

Volg de algemene regels voor het inschakelen van authenticatie op SMTP-servers, ongeacht de e-mailclient - voeg de volgende waarden toe aan het configuratiebestand:

- AuthUser = gebruikersnaam;

- AuthPass = gebruikerswachtwoord;

AuthMethode = INLOGGEN.

Stap 2

Open het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het Microsoft Outlook-venster en ga naar het item "Accounts" (voor Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express).

Stap 3

Voer uw account in en klik op de knop Eigenschappen (voor Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express).

Stap 4

Ga naar het tabblad "Servers" van het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe op het veld "Gebruikersauthenticatie" in het gedeelte "Server voor uitgaande e-mail" (voor Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express).

Stap 5

Klik op de knop "Instellingen" en pas het selectievakje toe op het veld "Als voor server voor uitgaande e-mail" in het nieuwe dialoogvenster (voor Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express).

Stap 6

Klik op OK om de opdracht uit te voeren en bevestig uw keuze door nogmaals op OK te klikken (voor Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express).

Stap 7

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express).

Stap 8

Open de link "Box" in het venster van The Bat! en ga naar het tabblad Transport van het dialoogvenster Mailboxeigenschappen dat wordt geopend (voor The Bat!).

Stap 9

Klik op de knop Verificatie in het gedeelte E-mail verzenden en schakel de selectievakjes in voor SMTP-verificatie (RFC-2554) en Opties voor e-mailontvangst gebruiken (POP3 / IMAP) (voor The Bat!).

Stap 10

Druk op de OK-knop om de opdracht uit te voeren en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door nogmaals op de OK-knop te drukken (voor The Bat!).

Aanbevolen: